null
  • Hynt Suite Eye Shadow Palette, Sweet Sahara, 4,5 g

Hynt Suite Eye Shadow Palette, Sweet Sahara, 4,5 g

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

579.00,-

Øyeskygger i presset form laget av naturlige, trygge og milde ingredienser. Ingrediensene pleier huden og gir næring til det sensitive øyepartiet og den rike pigmenteringen gjør at øyeskyggene sitter svært godt. Den elegante kompakten har et speil som gjør det lett å ta med seg settet for touch-ups når du er på farten. De inneholder ingen syntetiske stoffer og skyggene er veganske.

The Sweet Sahara palette: Inspirert av den varme, gyldne gløden fra Saharas solnedgang med varme sanddyner og fantastiske farger på den skiftende himmelen.  Sweet Sahara er en palett med 6 skygger fra nøytrale hverdagsfarger til myke skimmer skygger og mørke matte, mer dramatiske farger.

Fargene på denne paletten

Innocent Matte: En myk, nøytraliserende base for øyelokkene.rimer for lids
Pink Mocha Matte: En myk, hudvarmende farge til å stryke over øyelokkene.
Coral Reef Shimmer: En anvendelig, flatterende korallfarge med litt shimmer som lysner og aksentuerer øynene.

Wink Shimmer: En sofistikert diskret bronsefarge med brungrønne undertoner som gir ny dimensjon til øynene.

German Chocolate Matte: En kremete, rik brun som gir dybde til øynene
Black Out Matte: En myk sort som gir definisjon til øynene

Anbefalt bruk:
Påfør med en tørr børste for en elegant og naturlig look.
Bruk en våt kost for en mer polert, definert look og et mer dramatisk utseende.
Påfør den lyseste skyggen over hele lokket og innerst i øyekroken for å lysne øynene. Bruk den mørkeste skyggen i gropen, lag en tykk linje og bruk så kosten og visk ut. Bruk en mellomfarge fra midten av øyelokket og ut mot  hjørnet.
Husk hele tiden å jevne ut. Eller påfør fargene i den kombinasjonen du ønsker for å skape den looken du selv vil ha og med den intensiteten du selv ønsker. 

Forsøk å unngå å bruke koster med svampapplikatorer, de gir som regel for mye eller for lite pigment og gjør det vanskelig å få det perfekte resultatet som man ønsker.

 

Vegan, PETA godkjent, økologisk basert 

Mica, Amihope LL (Lauroyl Lysine), White Kaolin Clay, Jojoba Oil, May Contain: Zinc Stearate, Titanium Dioxide, Iron Oxides CI 77491/CI 77492/CI 77499. Naturlig konservering.