null
  • Hynt Suite Eye Shadow Palette, Sweet Canyon, 4,5 g

Hynt Suite Eye Shadow Palette, Sweet Canyon, 4,5 g

Før: 419.00,-
Nå: 389.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Øyeskygger i presset form laget av naturlige, trygge og milde ingredienser. Hver palett har en dypere farge for å definere, en farge som fremhever og en virkelig standout-farge som highlighter øynene. Ingrediensene pleier huden og gir næring til det sensitive øyepartiet og den rike pigmenteringen gjør at øyeskyggene sitter svært godt. Den elegante kompakten har et speil som gjør det lett å ta med seg settet for touch-ups når du er på farten. De inneholder ingen syntetiske stoffer og skyggene er veganske.

Fargene:

The Sweet Mulberry palette: Feminin og forførerisk. Et sofistikert sett med myk rosa, morbær og skifer. Subtil og fascinerende nok til å bli en favorittpalett til daglig bruk.

The Sweet Canyon palette: Litt mer dristig en den klassiske brune paletten. En uventet miks av oransje lysner opp øyeområdet mens kaldere nøytrale farger komplementerer og fullfører looken slik at fargene kan brukes av alle.  

The Sweet Nectar palette: En dyp og matt sjokolade med myke hint av glitter for å skape dimensjon, en matt linfarge for å markere øyet og en skimrende nektar som blender og fremhever.

The Sweet Ballet palette: En mørk purpurlilla med skimmer for å definere, en matt beigeaktig morbær som fremhever og en mykt skimrende champagne for å blende og highlighte.

The Sweet Sahara palette: Inspirert av den varme, gyldne gløden fra Saharas solnedgang med varme sanddyner og fantastiske farger på den skiftende himmelen.  Sweet Sahara er en palett med 6 skygger fra nøytrale hverdagsfarger til myke skimmer skygger og mørke matte, mer dramatiske farger.

The Sweet Tuxedo palette: En helt matt palett  som har en mørk, nesten sort skygge som gir definisjon, en sofistikert matt beigerosa som varmer og en matt varmere nude som lysner.Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Mica, Lauroyl Lysine, Hydrogenated Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Zinc Stearate, Kaolin. May Contain +/-: Titanium Dioxide CI 77891, Iron Oxides CI 77491, CI 77492, CI 77499.