null
  • Hynt Air Blender Brush (kort skaft)

Hynt Air Blender Brush (kort skaft)

(No reviews yet) Skriv en omtale

299.00,-

En myk og rundt sminkekost med flat tupp. Sikrer en lett påføring og blending som kun krever et mykt trykk. Sminkekosten kan brukes til mange ulike typer sminke både i kremform, flytende og i pudderform. Perfekt å bruke til påføring av Hynts Bronzing Powder og Blushere

Denne børsten kommer i to varianter - en med langt skaft og en med kort skaft. Denne har kort skaft (10 cm) og passer ypperlig i håndvesken når du er "på farten". 

Alle de håndlagde sminkekostene fra Hynt Beauty er 100% veganske og Cruelty-Free. De er designet for å gjøre påføringen av mineralsminke enklere og mer "flawless". Alle kostene er laget av Japanese Taklon-bust som er festet på et skaft av bærekraftig tre. 

Alle de håndlagde sminkekostene fra Hynt Beauty er 100% veganske og Cruelty-Free. De er designet for å gjøre påføringen av mineralsminke enklere og mer "flawless". Alle kostene er laget av Japanese Taklon-bust som er festet på et skaft av bærekraftig tre. Japanese Taklon syntetisk bust med bærekraftig trehåndtak og nikkelbelagt messing.