null
  • Hynt Air Blender Brush (kort skaft)

Hynt Air Blender Brush (kort skaft)

Før: 249.00,-
Nå: 109.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

En myk og rundt sminkekost med flat tupp. Sikrer en lett påføring og blending som kun krever et mykt trykk. Sminkekosten kan brukes til mange ulike typer sminke både i kremform, flytende og i pudderform. Perfekt å bruke til påføring av Hynts Bronzing Powder og Blushere

Denne børsten kommer i to varianter - en med langt skaft og en med kort skaft. Denne har kort skaft (10 cm) og passer ypperlig i håndvesken når du er "på farten". 

Alle de håndlagde sminkekostene fra Hynt Beauty er 100% veganske og Cruelty-Free. De er designet for å gjøre påføringen av mineralsminke enklere og mer "flawless". Alle kostene er laget av Japanese Taklon-bust som er festet på et skaft av bærekraftig tre. 

Alle de håndlagde sminkekostene fra Hynt Beauty er 100% veganske og Cruelty-Free. De er designet for å gjøre påføringen av mineralsminke enklere og mer "flawless". Alle kostene er laget av Japanese Taklon-bust som er festet på et skaft av bærekraftig tre. Japanese Taklon syntetisk bust med bærekraftig trehåndtak og nikkelbelagt messing.