null
 • Hynt Aria Pure Lipstick Pinkbelle, 5 g
 • Hynt Aria Pure Lipstick Pinkbelle, 5 g
 • Hynt Aria Pure Lipstick Pinkbelle, 5 g
 • Hynt Aria Pure Lipstick Pinkbelle, 5 g

Hynt Aria Pure Lipstick Pinkbelle, 5 g

(1 review) Skriv en omtale

459.00,-

Fuktighetsgivende leppestift laget av kun naturlige og veganske ingredienser. Luksuriøst kremete, eksepsjonell pigmentering og fargelevering.  ARIA PURE leppestifter inneholder ingen syntetiske ingredienser. Denne formelen som bekjemper for tidlig aldring er fusjonert med pleiende og økologiske oljer som holder leppene fuktet og myke. Leppene får en strålende farge som har lang varighet. Den smarte holderen har et lite speil samt en oppfriskende og pleiende lipbalm i toppen, så leppestiften lett kan påføres samme hvor du befinner deg.

Nøkkelingredienser:

RENT GMO-FRITT FUKTGIVENDE KOMPLEKS

Pleier fuktfattig og ødelagt hud ved å øke fuktabsorbering gjennom hele 3 lag av epidermis. Aktive anti-aldrende ingredienser for mykere og fyldigere lepper.

ØKOLOGISK CASTORFRØOLJE

Svært mild mot huden. Binder vann og holder på fuktigheten i hudens overflate.

ØKOLOGISK JOJOBAOLJE

Mykgjørende, nærende og forebygger tørrhet i hudens dypere lag. Puster, føles ikke fet, denne oljen er naturlig antibakteriell og betennelsesdempende.

ØKOLOGISK SOLSIKKEOLJE

Svært høyt innhold Vitamin E og spekket med antioksidanter som beskytter cellene fra skadelige frie radikaler. Skaper en beskyttende barriere som holder på fukten i huden. Mykgjør og lindrer leppene med vitaminer og essensielle fettsyrer som øker cellefornyelse. 

Fargene:

Tierra Blush er en sofistikert og flatterende rosabrun nude farge som er vakker til alle hudtoner.

Bellini Nude er en sofistikert ferskenrosa farge som hverken er for lys, for beige eller for ashy. Ser smashing ut for alle aldre og hudtoner.  

Passion Plum er en vakker rosabrun nude farge. Mørkere enn Tierra Blush.

Peonies Please er en klassisk rosa med myk og subtil glød.  

Pinkbelle er en rosafarge som kvikker opp looken (og humøret). Lett kald undertone.

Pomegranate er en “showstopping” rosefarget korall.

Shiraz er en vakker burgunder farge.

 

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera Wax/Polyglyceryl-3 Esters (Ecocert), Tribehenin, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides (Ecocert), Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla) Wax*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil*, Aloe (Vera) Barbadensis Leaf, (Mixed) Tocopherols. May Contain +/-: Iron Oxides: CI 77491, CI77492, CI 77499, Mica, Manganese Violet CI 77742, Titanium Dioxide CI 77891.

*Certified Organic
 • 4
  Deilig produkt! Fargen passer en nordisk hudtone perfekt

  Postet av Ingrid den 14th Jan 2021

  Fantastisk leppestift! Den fukter leppene i flere timer og fargen holder seg lenge. Jeg har slitt med å finne en leppestift som gjør begge deler - de fleste blir så tørre, og ikke minst inneholder leppestifter så mye gunk at jeg forstår ikke at ikke flere går over til naturlig kosmetikk. Eneste minus er at stiften virker veldig skjør - du må påføre den ytterst FORSIKTIG for at den ikke skal brekke tvers av. Synd, for dette er virkelig et flott produkt!