null

Magasinet Ren Mat - Høst 2021

125.00,-
(No reviews yet) Skriv en omtale
  • I høstutgaven av Ren Mat dykker de ned i et vanskelig og viktig tema, kjemisk-syntetiske sprøytemidler. Hva er helseeffekten av sprøytemidler i maten? Hvordan kan vi dyrke uten dem? Om sprøytemidlene hadde blitt oppfunnet i dag, hadde de da blitt godkjent?

Dette er vårt favorittmagasin når det gjelder å finne inspirasjon til en mer miljøvennlig livsstil.

REN MAT skriver om ekte mat, besøker bønder, intervjuer folk med gode meninger og gir oss oppskrifter, tanker og tips til en grønnere hverdag. REN MAT utgis av Økologisk Norge.

Magasinet kommer ut fire ganger i året. Det er et nydelig magasin som gjør seg veldig godt på stuebordet, lett tilgjengelig for når du skal kose deg med en kopp med te eller kaffe.

Tema i høstutgaven (i salg nå):


Giftig mat?

I høstutgaven av Ren Mat dykker de ned i et vanskelig og viktig tema, kjemisk-syntetiske sprøytemidler. Hva er helseeffekten av sprøytemidler i maten? Hvordan kan vi dyrke uten dem? Om sprøytemidlene hadde blitt oppfunnet i dag, hadde de da blitt godkjent?
Du har kanskje hørt om Dirty Dozen? Nå har den endelig kommet med norske tall: Skitten Nitten. I dette bladet finner du Norges første oversikt Skitten Nitten-listen over grønnsaker, frukt og bær med mest sprøytemiddelrester. Listen er utarbeidet i samarbeid med Økoloisk Norge basert på Mattilsynets overvåkning av sprøytemiddelrester i mat.
Listen er et verktøy for å styre unna grønnsaker, frukt og bær med mest sprøytemidelrester. De har i dette bladet laget en liste for topp 19 grønnsaker og topp 19 innen frukt og bær.

Høstutgaven inneholder også ett portrett med Kjetil Hylland.


Magasin trykket på papir og merket med miljømerket (Svanemerket)


Magasin trykket på papir og merket med miljømerket (Svanemerket)