null
  • Gruten norsk kaffeskrubb til kroppen - Lavendel, 200 gr

Gruten norsk kaffeskrubb til kroppen - Lavendel, 200 gr

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

179.00,-

Vi har funnet en utrolig koselig norsk bedrift som lager en deilig kaffeskrubb av kaffe fra Oslo! 

Grutenskrubben er nemlig en deilig, effektiv skrubb til kroppen laget av kaffegrut fra kaffesjapper i Oslo som selger økologisk kaffe. Dette er kaffegrut som ellers ville blitt kastet, men som nå får et nytt liv som kaffeskrubb til miljøbevisste skrubbere. For å samle inn kaffegruten fra de ulike stedene i Oslo så sykler Grutenteamet rundt på en el-lastesykkel. 

Alle ingrediensene i skrubben er økologiske bortsett fra havsaltet som også kommer fra Norge. Den grove skrubben finnes i to varianter - med duft av lanvendel og med duft av peppermynte. 

Kaffegruten fjerner sammen med rørsukker og havsalt effektivt døde hudceller, øker blodsirkulasjonen, og får frem frisk og ny hud. Ekstra virgin kokosolje lukter himmelsk, er fuktighetsgivende og etterlater huden myk og smidig. 

Varianten du kikker på nå har duften lavendel. Lavendel har betennelsesdempende egenskaper, bekjemper bakterier, hjelper til med cellefornyelsen og har en beroligende duft. 

Kaffehusken/chaff har et hint av kaffelukt og gir skrubben en god luftig konsistens. 

Grutenskrubben er utviklet i samarbeid med Oslobedriften Neven. Kaffegruten kommer stort sett fra den økologiske bakerikjeden Godt Brød, mens det norske havsaltet kommer fra den norske produsenten Norwegian Salt Works. Den økologisk chaffen er ikke så lett å finne lokalt (de fleste brenner både økologisk og ikke økologiske bønner) for øyeblikket blir den sendt opp fra de dyktige folka i Stavanger kaffebrenneri. 

Anbefalt bruk: 

Skrubben bruker du helst i dusjen for det kan fort bli litt "rot" med kaffegrut rundt deg. Skrubben brukes på fuktet hud og masseres inn med sirkulære bevegelser. Bør få virke i 5-10 minutter før du skyller den av. Anbefales 1-2 ganger i uken. 

Kan brukes både på kroppen og i ansiktet, men det anbefales å teste skrubben på et lite område noen timer før du tar den i bruk. Vær forsiktig rundt øynene. 

Super til å fjerne selvbruningsrester. 

Holdbarhet: 

I lukket pose holder skrubben seg minst i et år. Åpnet holder den i rundt 6 måneder. For best holdbarhet oppbevar skrubben tørt og kjølig, med lukket zip. Unngå å få vann i posen. Om skrubben klumper seg litt er det kokosoljen som har stivnet. Løs den opp med hendene før du påfører i dusjen. 

 

 

 

Kaffegrut**, ekstra virgin kokosolje**, rørsukker**, havsalt* (fra Norwegian Salt Works), kaffehusk/chaff** (skallet på kaffebønnen), lavendel**. 

*naturlig, men ikke økologisk

 **økologiskProduktet inneholder essensielle oljer. 

Vekt: ca 200 g