null
  • Gruten norsk skrubbesåpe - Lavendel, 90 gr

Gruten norsk skrubbesåpe - Lavendel, 90 gr

(ingen omtaler enda) Skriv en omtale

99.00,-

Vi har funnet en utrolig koselig norsk bedrift som lager en deilig skrubbesåper med kaffe fra Oslo! Dette er kaffegrut som ellers ville blitt kastet, men som nå får et nytt liv som kaffeskrubb til miljøbevisste skrubbere. For å samle inn kaffegruten fra de ulike stedene i Oslo så sykler Grutenteamet rundt på en el-lastesykkel. 

Grutensåpa er en pleiende og litt røff skrubbesåpe som er super når du har gravd i jorda, laget mat eller mekket på sykkelen. Den håndlagde såpen kommer i to varianter, en med duft av lavendel og en med duft av peppermynte. Begge to med kun økologiske ingredienser. 

Kaffegruten i såpen fjerner effektivt lukt og skitt fra hendene samtidig som kokos- og olivenolje gir næring til huden og etterlater den myk og glatt. Kaffegruten gir såpen en mørkere farge og tilfører antioksidanter til produktet.

Såpen du kikker på nå har duft av lavendel. Lavendel har betennelsesdempende egenskaper, bekjemper bakterier, hjelper til med cellefornyelsen og har en beroligende duft. 

I tillegg til at den er super å bruke for å vaske hendene, så er Grutensåpa også kjemepfin for kropp og føtter. Den bidrar til å fjerne døde hudceller, stimulere blodsirkulasjonen og gi huden nytt liv.

Grutensåpa støpes og skjæres til for hånd så den kan ha litt ulikt utseende fra såpestykke til såpestykke. Vi håper at du har forståelse for dette og heller setter pris på det unike kavlitetsproduktet som det er. 

Hvert såpestykke lagres i ca 4 uker før den pakkes og kan tas i bruk. 

Omtale fra andre brukere:

"Et fantastiske produkt som vi ble meget godt fornøyd med. Den kom virkelig i rett tid. For to dager siden var jeg ru og tørr på hendene, og etter to vask med Gruten-såpa var ru- og tørrheten borte, og hendene føltes myke og nysmurte ut. Så tusen takk for dette deilige produktet og det fantastisk flotte konseptet med gjenbruk av «avfallsprodukt» som ellers ville gått i søpla. Det er også deilig å vite at vi kan bruke et produkt som er 100% økologisk. Slikt liker og støtter vi!!! Lykke til videre! :)" Liesl Kristensen 

"Grutensåpa er fantastisk! Den er den eneste som funker på mine arbeidshender". Mats Hegg Jacobsen - bonde Jacobsen På Berg, Tromsdalen

Anbefalt bruk: 

Brukes som håndsåpe eller til å skrubbe og rengjøre ellers på kroppen.  

Holdbarhet: 

Grutensåpa er laget helt uten konserveringsmidler, men holder seg likevel i lang tid. Minst 2 år etter den er laget (hver såpe viser produksjonsmåned) om den holdes tørr mellom bruk. La den ligge på et drenerende underlag, evt en svamp, eller heng den opp med hyssing. Hold den borte fra direkte sollys. 

 

Olivenolje, Kokosnøttolje, Kaffe, Kaffegrut, Lavendelolje.

Alle ingredienser er økologiske.

Vekt: 90-100 g

Produktet inneholder essensielle oljer.