• Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 300 ml

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 300 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

169.00,-

Georganics oil pulling er en effektiv blanding av økologisk kokosolje og essensielle oljer laget for å være et naturlig alternativ til konvensjonell munnskyll.

Oil pulling er en eldgammel metode fra Ayurvedisk medisin for å rense munnen for giftstoffer og lysne tennene. Oljen skal svisjes rundt i munnen 10-20 minutter. Den trekker til seg bakterier, urenheter og vil bidra til at tennene ser hvitere ut. Den er også laget for å hjelpe til å forhindre dannelsen av plakk på tennene. Les mer om Oil Pulling her.

Dette munnvannet er blandet med essensiell olje av økologisk grønnmynteblad. Denne oljen er sterkt antiseptisk, bakteriedrepende og den hjelper til med å lege kutt raskere. Den fungerer også beroligende på tannkjøttet.

Oljen er laget av økologiske og naturlige ingredienser og kommer i en lekker glassflaske. Produktet er vegansk og ikke testet på dyr. 

Passer også for de med sensitive tenner.

Anbefalt bruk:

Ta 1-2 ss olje i munnen. Oljen skal "svisjes" mellom tennene, over og under tungen i 10-20 minutter. Det kan passe fint å gjøre oilpullingen i dusjen. Etter å ha spyttet ut oljen skyller du grundig med vann.  

Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Zingiber Officinale Root Oil*^, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*^, Tocopherol^, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*^. *Organic Farming, ^Food Grade
 • 5
  Veldig rart - veldig godt!

  Postet av Janne den 31st Mar 2019

  Dette slo meg som den mest tullete skjønnhetsrutineaktiviteten i verden. Skvalpe olje rundt i munnen i tyve minutter, liksom. Crazy madness. Men Skinlove skrev så varmt om denne rutinen på bloggen sin, og så ble jeg nysgjerrig likevel.

  Smaken på denne peppermyntevarianten er god, litt som en oljeaktig After Eight-sjokolade. Konsistensen hadde jeg derimot litt trøbbel med i starten. Masse olje i munnen var uvant og rart. Konsistensen endrer seg underveis i skyllingen, og etter noen minutter føles den mindre oljete og mer vann-aktig, og det er i grunnen greit.

  Selve skylleprosedyren har jeg virkelig fått sansen for. Det er noe litt sånn mindful-aktig i å bare sitte og fokusere på å få oljen rundt i munnen, og ikke minst: ikke kunne snakke. Da må man jo bare være stille og konsentrere seg - og det har i alle fall jeg veldig godt av innimellom :-) Det var en annen grunn til at det føltes så godt også, uten at jeg helt kunne sette fingeren på hva det var. Helt til fysioterapeuten min lærte meg noen øvelser for å slappe av i kjeven. Og det er jo akkurat det som foregår under olje-skyllingen: Kjeven må slappe av og bevege seg og være med på leken, og i en sammenbitt og stressa hverdag er den øvelsen gull verdt for meg.

  Jeg vet ikke hvorfor, men oljeskylling har blitt et nydelig, lite avbrekk i hverdagen, så rart det enn kan høres. Jeg er usikker på om tennene har blitt penere, men hovedgevinsten for meg er uansett avspenningen jeg føler i kjeve og ansikt og den vesle meditasjonsstunden som følger på kjøpet. Elsker det!