null
  • Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 100 ml
  • Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 100 ml
  • Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 100 ml
  • Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 100 ml

Georganics Oil Pulling Munnskyll, Peppermint 100 ml

129.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Oilpulling med kokosnøttolje, naturlig og vegansk

Funksjon: Oilpulling, fluorfri munnskyll, renser munnen, forhindrer dannelsen av plakk.

Nøkkelingredienser: Kokosnøttolje, peppermynte

Smak: Peppermynte

Standarder: COSMOS Organic, Cruelty-free, vegansk

Et naturlig alternativ til konvensjonell munnskyll

Georganics Oil Pulling Peppermint er en effektiv blanding av økologisk kokosolje og essensielle oljer laget for å være et naturlig alternativ til konvensjonell munnskyll.

Dette munnvannet er blandet med essensiell olje av økologisk grønnmynteblad. Denne oljen er sterkt antiseptisk, bakteriedrepende og den hjelper til med å lege kutt raskere. Den fungerer også beroligende på tannkjøttet.

Oil pulling er en eldgammel metode fra Ayurvedisk medisin for å rense munnen for giftstoffer og lysne tennene. Oljen skal svisjes rundt i munnen 10-20 minutter. Den trekker til seg bakterier, urenheter og vil bidra til at tennene ser hvitere ut. Den er også laget for å hjelpe til å forhindre dannelsen av plakk på tennene. Les mer om Oil Pulling her.

Oljen er laget av økologiske og naturlige ingredienser og kommer i en resirkulerbar aluminiumsflaske. Produktet er vegansk og ikke testet på dyr. 

Passer også for de med sensitive tenner.

Anbefalt bruk:

Ta 1-2 ss olje i munnen. Oljen skal "svisjes" mellom tennene, over og under tungen i 10-20 minutter. Det kan passe fint å gjøre oilpullingen i dusjen. Etter å ha spyttet ut oljen skyller du grundig med vann.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Fractionated Coconut Oil*^, Coconut Oil*^, Peppermint Oil*^, Vitamin E^, Limonene. Ingredients: *Organic, ^Natural. Of total: 99% Organic, 100% Natural.

Packaging: Aluminium Bottle^, Aluminium Lid^, Label*, Cardboard Box^*, Vegetable Ink*. ^Widely Recyclable, *Compostable.