null
  • I lekker, miljøvennlig innpakning får du Georganics Charcoal Floss. Dette er tanntråd laget av trekullfibre og komposterbar maisbasert PLA, belagt med vegetabilsk voks og økologisk peppermynteolje.

Georganics Naturlig Tanntråd, Charcoal

69.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

OBS: Denne tanntråden er en nyere variant enn den første vi hadde fra Georganics. Vi har erfart at den ikke passer hvis du har trange mellomrom mellom tennene. Vi venter på en ny versjon fra Georganics som er mer optimal for alle.

I lekker, miljøvennlig innpakning får du Georganics Charcoal Floss. Dette er tanntråd laget av trekullfibre og komposterbar maisbasert PLA, belagt med vegetabilsk voks og økologisk peppermynteolje. En pakke inneholder 50 meter med tanntråd. Emballasjen er zero waste og uten plastikk i et lite glass. Lokket er laget av metall og gjør at du lett kan kutte av tråden når du har funnet lengden du liker best. 

Finns også i en refill-variant uten glasssylinder, men i en liten pappeske. 

Laget av komposterbar Corn-PLA
• Sertifisert Vegan & Cruelty-free International
• Kommer i gjenbrukbar glassylinder med metallokk
• Pakkes i nedbrytbar og komposterbar papireske

Her kan du kjøpe refill av tanntråden. 

 

 

Activated Charcoal^, Corn PLA Floss, Vegetable Wax*^, Peppermint Oil*^. *Organic, ^Natural. PACKAGING Glass Dispenser^, Steel Lid^, Cardboard Box^*, PLA Bag*. Recyclable^, Compostable*.