• Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Peppermint 120 ml

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Peppermint 120 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

119.00,-

Naturlig tannkrem uten fluor, SLS, mikroplast og skumstoffer. Laget av naturlige og økologiske ingredienser. Georganics sin naturlige tannkrem med calcium carbonate(kalsiumkarbonat) og sodium bicarbonate(natriumbikarbonat) renser tennene og skal hjelpe til å remineralisere naturlig takket være det høye innholdet av mineralene kalsium, kalium, magnesium og naturlig silica. Økologisk kokosnøttolje gir tannkremen en rik tekstur og unik smak.

Denne tannkremen er laget med engelsk peppermynteolje. Forskere har funnet ut at essensiell olje fra peppermynte er ekstremt effektivt for å drepe anaerobe bakterier. Denne type bakterier lever i miljø med lite oksygen, slik som i munnen, og kan forårsake sykdommer i tannkjøttet. Kommer i en miljøvennlig glasskrukke.

Tannkremen er formulert uten bruk av glyserin. Vegan.

Denne tannkremen har konsistens som en tykk og myk balm i krukken. Fordi den ikke holder skumstoffer og glyserin har den en tynnere konsistens i munnen enn vanlig tannkrem. Påfør tannkrem med medfølgende spatel, og pass på at det ikke kommer vann i krukken.

Anbefalt bruk: 

Bruk medfølgende spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp Bruk medfølgende spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp med oilpulling fra Georganics.

Unngå å få vann i krukken med tannkrem. Tannkremen vil da være holdbar i 12 måneder etter åpning.

 

Calcium Carbonate^, Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Kaolin, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Charcoal Powder^, Mentha Spicata Herb Oil*^, Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil*^, Citrus Reticulata Peel Oil*^, Commiphora Myrrha Oil^, Tocopherol^. *Organic Farming, ^Food Grade
  • 4
    En av de bedre naturlige tannkremene jeg har prøvd

    Postet av Mariann den 19th Jul 2017

    Smaken er helt ok, ble faktisk positivt overrasket! Vanskelig å forklare, men leiresmak med litt natron. Blir tynnflytende, så den renner litt, men det er også en vanesak. I starten ble jeg rød om øm i tannkjøttet på et sted, mulig jeg som har pusset for hardt, for det har jeg alltid gjort. Gikk over etter en ukes tid. Synes spatelfunksjonen er litt dum, da man lurer på hvor man skal gjøre av den... Når man har brukt mer av tannkremen, så har jeg fått plass til å dytte spatelen i krukka igjen. Da tannkremen kom i posten, var det lekkasje av olje, og krukka har lekket på hylla i ettertid også. Neste gang prøver jeg tannkrem i tube :-)