• Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Spearmint 120 ml

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Spearmint 120 ml

(3 omtaler) Skriv en omtale

119.00,-

Naturlig tannkrem uten fluor, SLS, mikroplast og skumstoffer. Laget av naturlige og økologiske ingredienser. Georganics sin naturlige tannkrem med calcium carbonate(kalsiumkarbonat) og sodium bicarbonate(natriumbikarbonat) renser tennene og skal hjelpe til å remineralisere naturlig takket være det høye innholdet av mineralene kalsium, kalium, magnesium og naturlig silica. Økologisk kokosnøttolje gir tannkremen en rik tekstur og unik smak.

Denne tannkremen er laget uten essensielle oljer. Den har naturlig smak av kokosolje, perfekt for de som foretrekker en mild smak. Kommer i en miljøvennlig glasskrukke.

Tannkremen er formulert uten bruk av glyserin. Vegan.

Denne tannkremen har konsistens som en tykk og myk balm i krukken. Fordi den ikke holder skumstoffer og glyserin har den en tynnere konsistens i munnen enn vanlig tannkrem. Påfør tannkrem med medfølgende spatel, og pass på at det ikke kommer vann i krukken.

Anbefalt bruk:

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp Bruk medfølgende spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp med oilpulling fra Georganics.

Unngå å få vann i krukken med tannkrem. Tannkremen vil da være holdbar i 12 måneder etter åpning.

Calcium Carbonate^, Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Kaolin, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Mentha Spicata Herb Oil*^, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*^, Eucalyptus Globulus Leaf Oil*, Tocopherol^. *Organic Farming, ^Food Grade
 • 5
  Veldig bra

  Postet av Martin den 28th Oct 2018

  Har brukt flere ut an seriens tannkremer.
  Denne er veldig effektiv på å rengjøre tennene og har ingenting negativt å si om den, de er en annerledes tannkrem men uten giftstoffer som fluor og glycerin samt mikroplast.
  Smaker dog inte spessielt mye spearmint men hva har vel det å si.
  Anbefales sterkt

 • 5
  En av de bedre naturlige tannkremene jeg har prøvd

  Postet av Mariann den 19th Jul 2017

  Litt uvant i staten, men smaken overrasket meg positivt! Vanskelig å forklare, men man kjenner spearmint, eukalyptus og natron. Tannkremen er tyntflytende, ingen problem, bare en ny tilvenning. Munnen og tennene føles rene etterpå. Jeg fikk en svie/rødhet i tannkjøttet på et område i begynnelsen. Usikker på om det kom av tannkremen, eller fordi jeg er glad i å pusse hardt. Det gikk uansett fort over. Det som trekker ned litt for egen del, er spatelen Hvor gjør man av den? Etter at man har brukt en del krem, så blir det plass i krukka til spatelen. Da tannkremen kom i posten, hadde det lekket ut noe olje. Geit nok, men dessverre fortsetter krukka å lekke olje over en mnd etterpå. Hylla den står på blir oljete, og det er kjett å ta i krukka. Dette kan være en skade på den jeg fikk, og ikke noe som er vanlig! Er ellers svært fornøyd med produktet, og mye tannkrem for pengene, men neste gang velger jeg tannkrem i tube :-)

 • 5
  Himmelsk

  Postet av Ida. økologisk hverdag den 6th Apr 2017

  Jeg har slitet med irritert tannkjøtt og svie på tunge når jeg har brukt den tradisjonelle tannkremen. Ble derfor super glad når skinlove fikk inn naturlig tannkrem, og måtte jo da bare prøve!:)
  Jeg angrer ikke ett sekund. Tannkremen er god å ha med å gjøre selv om den er i en krukke. Den irriterer ikke tannkjøttet mitt og svir heller ikke på tungen. I tillegg er den jo også naturlig, noe som gir meg en god følelse når jeg veit at det jeg påfører munnen min bare er gode ingredienser. Bruker også den naturlige tannbørsten laget av bambus, gjør det komplett.
  Det er moro å pusse tennene igjen!:) Tannkremen gir frisk pust i munnen. Den anbefales :-)