null
  • Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Spearmint 120 ml

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Spearmint 120 ml

Før: 129.00,-
Nå: 115.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Naturlig tannkrem uten fluor, SLS, mikroplast og skumstoffer. Laget av naturlige og økologiske ingredienser. Georganics sin naturlige tannkrem med calcium carbonate(kalsiumkarbonat) og sodium bicarbonate(natriumbikarbonat) renser tennene og skal hjelpe til å remineralisere naturlig takket være det høye innholdet av mineralene kalsium, kalium, magnesium og naturlig silica. Økologisk kokosnøttolje gir tannkremen en rik tekstur og unik smak.

Denne tannkremen er laget uten essensielle oljer. Den har naturlig smak av kokosolje, perfekt for de som foretrekker en mild smak. Kommer i en miljøvennlig glasskrukke.

Tannkremen er formulert uten bruk av glyserin. Vegan.

Denne tannkremen har konsistens som en tykk og myk balm i krukken. Fordi den ikke holder skumstoffer og glyserin har den en tynnere konsistens i munnen enn vanlig tannkrem. Påfør tannkrem med spatel, og pass på at det ikke kommer vann i krukken.

(Obs. Tannkremen kommer uten spatel. Hvis du ikke har en fra før og trenger en, så kan du kjøpe det her.)

Anbefalt bruk:

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp Bruk spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp med oilpulling fra Georganics.

Unngå å få vann i krukken med tannkrem. Tannkremen vil da være holdbar i 12 måneder etter åpning.

Calcium Carbonate^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Kaolin, Butyrospermum Parkli Butter*^, Cocos Nucifera Oil*^, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Mentha Spicata Herb Oil*^, Tocopherol^, Limonene*^. *Organic, ^Natural. Of total: 41% Organic, 100% Natural.

Packaging: Glass Jar^, Aluminium Lid^, Label*, Cardboard Box^*, Vegetable Ink*. ^Widely Recyclable, *Compostable.