• Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Pure Coconut 120 ml

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Pure Coconut 120 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

119.00,-

Naturlig tannkrem uten fluor, SLS, mikroplast og skumstoffer. Laget av naturlige og økologiske ingredienser. Georganics sin naturlige tannkrem med calcium carbonate(kalsiumkarbonat) og sodium bicarbonate(natriumbikarbonat) renser tennene og skal hjelpe til å remineralisere naturlig takket være det høye innholdet av mineralene kalsium, kalium, magnesium og naturlig silica. Økologisk kokosnøttolje gir tannkremen en rik tekstur og unik smak.

Denne tannkremen er laget uten essensielle oljer. Den har naturlig smak av kokosolje, perfekt for de som foretrekker en mild smak. Kommer i en miljøvennlig glasskrukke.

Tannkremen er formulert uten bruk av glyserin. Vegan.

Denne tannkremen har konsistens som en tykk og myk balm i krukken. Fordi den ikke holder skumstoffer og glyserin har den en tynnere konsistens i munnen enn vanlig tannkrem. Påfør tannkrem med medfølgende spatel, og pass på at det ikke kommer vann i krukken.

Anbefalt bruk:

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp Bruk medfølgende spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp med oilpulling fra Georganics.

Unngå å få vann i krukken med tannkrem. Tannkremen vil da være holdbar i 12 måneder etter åpning.

Calcium Carbonate^, Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Kaolin, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^. *Organic Farming, ^Food Grade
  • 4
    Bra produkt

    Postet av Maria den 17th Oct 2017

    Krukken kjentes ganske oljete da jeg mottok den og lekker litt enda, litt dumt men det får gå. Tannkremen lukter ikke noe særlig godt og kjennes vannete, men dette er bare vanesak :) Jeg er ganske fornøyd og man får mye produkt for pengene da dette holder til utallige tannpuss.