• Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Charcoal 120 ml

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Charcoal 120 ml

(3 omtaler) Skriv en omtale

119.00,-

Naturlig tannkrem uten fluor, SLS, mikroplast og skumstoffer. Laget av naturlige og økologiske ingredienser. Georganics sin naturlige tannkrem med calcium carbonate(kalsiumkarbonat) og sodium bicarbonate(natriumbikarbonat) renser tennene og skal hjelpe til å remineralisere naturlig takket være det høye innholdet av mineralene kalsium, kalium, magnesium og naturlig silica. Økologisk kokosnøttolje gir tannkremen en rik tekstur og unik smak.

Denne tannkremen er blandet med økologisk peppermynteolje og aktivt kull fra kokosnøtt. Oljen er varm, krydret og smaker litt som søt lakris. Kullpulveret fungerer som rengjøringsagent og kan bidra til at tennene ser hvitere ut. Sammen utgjør de en naturlig, mild og forsiktig abrasiv (slipende) tannkrem. Kommer i en miljøvennlig glasskrukke. Fargen på denne tannkremen er grå på grunn av kullet.

Tannkremen er formulert uten bruk av glyserin. Vegan. 

Denne tannkremen har konsistens som en tykk balm i krukken. Fordi den ikke holder skumstoffer og glyserin har den en tynnere konsistens i munnen enn vanlig tannkrem. Påfør tannkrem med medfølgende spatel, og pass på at det ikke kommer vann i krukken.

Anbefalt bruk:

Bruk medfølgende spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp med Georganics Organic Coconut Oil Mouthwash.

 

Unngå å få vann i krukken med tannkrem. Tannkremen vil da være holdbar i 12 måneder etter åpning.

 

Calcium Carbonate^, Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Kaolin, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Charcoal Powder^, Mentha Spicata Herb Oil*^, Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil*^, Citrus Reticulata Peel Oil*^, Commiphora Myrrha Oil^, Tocopherol^. *Organic Farming, ^Food Grade
 • 5
  Godt alternativ!

  Postet av Martin den 28th Oct 2018

  Denne tannkremen er noe for seg selv.
  Den minner litt om "leire" men den er lett og bruke og er veldig positivt overrasket over hvor ren tennene blir.
  Har ikke merket så stor forskjell på tennenes "hvithet" men det var ikke grunnen til valget uansett.
  Tannkremen er fri for giftstoffet fluor og glycerin samt mikroplastikk som finns i kommersielle tannkremer.
  Anbefales sterkt. Finnes flere forskjellige typer i serien, om man er ute etter smakstilsatt.

 • 5
  Fornøyd!

  Postet av Marthe K Drøpping den 29th May 2017

  Jeg synes virkelig den står til forventningene! Det er da viktig å understreke at forventningene ikke var at den skulle føles som helt "vanlig" tannkrem, for det gjør den ikke. Det er ingen vanlig tannkrem. Det er en naturlig tannkrem som har kullpulver i seg, og det er akkurat slik det føles; Det føles som du putter finkornet kull i munnen. Men smaken er god, og den etterlater seg en ren og god følelse. Det blir ikke liggende noe rester av kull i munnen eller noe slikt. De fleste av oss er vanedyr, og når man blir vant til at det ikke skummer, som kanskje føles som den største forskjellen fra vanlig tannkrem, er det ingen grunn til å gå tilbake til skummende tannkrem med mange skumle stoffer i seg. Det virker også som at den har fjernet noen gule flekker på tennene:)

 • 4
  Interessant

  Postet av Linda den 7th Apr 2017

  En veldig interessant krukke med et interessant innhold. Dette produktet passer kanskje ikke for alle, men jeg vil absolutt si at jeg er imponert! Allerede etter en tannpuss kunne jeg se at tennene virket hvitere og munnen føltes naturlig ren. Konsistensen er noe merkelig og den smaker ikke noe særlig, men hvis man fortsetter å bruke den så blir det en vanesak.

  Tommel opp