• Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Charcoal 120 ml

Georganics Naturlig Tannkrem uten fluor, Charcoal 120 ml

129.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Naturlig tannkrem uten fluor, SLS, mikroplast og skumstoffer. Laget av naturlige og økologiske ingredienser. Georganics sin naturlige tannkrem med calcium carbonate(kalsiumkarbonat) og sodium bicarbonate(natriumbikarbonat) renser tennene og skal hjelpe til å remineralisere naturlig takket være det høye innholdet av mineralene kalsium, kalium, magnesium og naturlig silica. Økologisk kokosnøttolje gir tannkremen en rik tekstur og unik smak.

Denne tannkremen er blandet med økologisk peppermynteolje og aktivt kull fra kokosnøtt. Oljen er varm, krydret og smaker litt som søt lakris. Kullpulveret fungerer som rengjøringsagent og kan bidra til at tennene ser hvitere ut. Sammen utgjør de en naturlig, mild og forsiktig abrasiv (slipende) tannkrem. Kommer i en miljøvennlig glasskrukke. Fargen på denne tannkremen er grå på grunn av kullet.

Tannkremen er formulert uten bruk av glyserin. Vegan. 

Denne tannkremen har konsistens som en tykk balm i krukken. Fordi den ikke holder skumstoffer og glyserin har den en tynnere konsistens i munnen enn vanlig tannkrem. Påfør tannkrem med spatel, og pass på at det ikke kommer vann i krukken.

(Obs. Tannkremen kommer uten spatel. Hvis du ikke har en fra før og trenger en, så kan du kjøpe en her.)

Anbefalt bruk:

Bruk spatula for å ta tannkremen ut av krukken. Mengde tilsvarende en ert er tilstrekkelig for en tannpuss.

Puss som vanlig. For ekstra munnpleie kan du følge opp med Georganics Organic Coconut Oil Mouthwash.

 

Unngå å få vann i krukken med tannkrem. Tannkremen vil da være holdbar i 12 måneder etter åpning.

 

Calcium Carbonate^, Cocos Nucifera Oil*^, Caprylic & Capric Triglyceride^, Kaolin, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Charcoal Powder^, Mentha Spicata Herb Oil*^, Foeniculum Vulgare Dulce Fruit Oil*^, Citrus Reticulata Peel Oil*^, Commiphora Myrrha Oil^, Tocopherol^. *Organic Farming, ^Food Grade