null
  • NUORI Revitalizing Hårbørste, Rose, liten har høy profesjonell kvalitet, denne hårbørsten gir håret ditt et vakkert og sunnere resultat
  • Kommer i en nydelig vegansk skinnveske
  • NUORI Revitalizing Hårbørste, Rose, liten har høy profesjonell kvalitet, denne hårbørsten gir håret ditt et vakkert og sunnere resultat
  • Kommer i en nydelig vegansk skinnveske

NUORI Revitalizing Hårbørste, Rose, Liten

Før: 829.00,-
Nå: 621.75,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

En profesjonell hårbørste laget for å gi håret en vakker og sunn finish.

Funksjon: Stimulerer og masserer hodebunnen, har en smart kombinasjon av avrundede børstepigger og villsvinhår, bekjemper fly-aways og krus. Gir skinnende og sterkt hår. Lekkert etui følger med.

Hårtype: Børsten er best egnet for fint til medium tykt hår. Fra kort til medium hårlengde.

Finn denne hårbørsten i fargen Neutral her. Vi har denne børsten i stor størrelse som er bedre egnet tykkere og lengre hår.

Hårbørste fra NUORI som enkelt løsner floker og forhindre frizz og krus.

Dette er en profesjonell hårbørste som setter en ny standard innen hårpleie. Den har en blandet bust som kombinerer villsvinhår og børstepigger med myk, avrundet tupp. NUORI sin hårbørste gjør at håret får ett vakkert og sunt resultat.

Børstepigger med avrundede tupper masserer forsiktig og stimulerer hodebunnen. Den vil også effektivt løsne floker, som forhidrer at børsten fester seg.

Villsvinbust er annerkjent i hårbørster for sin evne til å distibutere naturlige oljer fra hodebunnen gjennom håret og hjelper til med å bekjempe fly-aways og krus. Hårets naturlig olje sørger også for ekstra beskyttelse og glans til hvert hårstrå.

Selve skaftet er laget i ask av høyeste kvalitet. Den er designet med et godt grep noe som gir deg full kontroll over hvert børstestrøk.

Børsten er best egnet for fint til medium tykt hår. Fra kort til medium hårlengde.

Børsten kommer i en vakker designet vegansk lærveske. En luksuriøs gave til deg selv eller noen du er glad i.

Anbefalt bruk:

Begynn ved hodebunnen, arbeid ut mot hårtuppene for å fordele hårets naturlige oljer.

Kan brukes både i vått og tørt hår.

Materialer: Håndtak: asketre Bust: naturlig villsvin og nylon Mål: Børste: L: 200 / W: 65 / H: 50mm Vegansk skinnveske: L: 210 / W: 83 / H: 55mm Bomullspose: L: 200 / W:138mm