null
  • FLOW Rosehip Intensiv Treatment Oil er en supereffektiv olje for å reparere og behandle huden din. Denne oljen er nyttig for å balansere hudens utskillelse av talg, den hydrerer huden mens den jevner ut rynker og fine linjer. Ved regelmessig bruk vil den også forbedre hudens elastisitet og falme arr, inkludert de som er forårsaket av kviser.

FLOW Rosehip Intensiv Treatment Oil, 30ml

339.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Rosehip Skin Repair Treatment Oil er en supereffektiv olje for å reparere og behandle huden din. Denne oljen er nyttig for å balansere hudens utskillelse av talg, den hydrerer huden mens den jevner ut rynker og fine linjer. Ved regelmessig bruk vil den også forbedre hudens elastisitet og falme arr, inkludert de som er forårsaket av kviser. En flott olje å bruke på solutslett og solbrenthet, den er skånsom nok til å brukes på alle hudtyper, inkludert sensitiv og atopisk hud.

100% økologisk og uparfymert. Du vil elske hvor raskt denne oljen absorberes i huden din.

  • Frøolje av nype - rik på antioksidanter, og fullpakket med vitamin E og trans-retinoidsyre, den naturlige formen av vitamin A. En vennlig fettsyre for huden din. Denne oljen vil revitalisere skadet hudvev, noe som gjør den perfekt hvis du ønsker å behandle solbrenthet eller blekne arr.
  • Fruktekstrakt av nype - Et CO2-ekstrakt av nypeolje
  • Arktisk solbærfrøolje - En balansert måte å gi huden din de Omega 6 og Omega 3-fettsyrene den trenger, denne frøoljen er antiinflammatorisk og anti-aldrende.

Fordeler: Absorberes raskt i huden. For behandling av arr bør den påføres to ganger per dag. Nypeolje forhindrer strekkmerker og opprettholder hudens elastisitet. 

Ytterligere informasjon:

Økologisk

Vegansk

Gjenvinning: Den ytre boksen kan resirkuleres i pappavfall og flasken i glassavfall. Pipetten er delvis glass, delvis plastavfall. Pipettdeler kan skilles fra hverandre.

Anbefalt bruk:

Påføres på tørr, rengjort hud etter toner.

Ta 2-3 dråper olje i hånden og masser den forsiktig inn i ansiktet eller på kroppen med fingertuppene.

For beste resultat kan man avslutte med ansiktskrem når oljen har trekt inn i huden. Du kan også blande et par dråper av oljen med din dagkrem. 

INCI: Rosa Canina Seed Oil*, Rosa Canina Seed Extract*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol * Certified organic ingredient