null
  • Flow Hyaluron & Probiotics Serum er et dypt fuktighetsgivende ansiktsserum med hyaluronsyre og naturlig probiotika for tørr hud og dehydrert. Trekker lett inn, uten å klisse. Har en veldig svak, naturlig duft av appelsin, gulrot og vanilje. Hyaluron & Probiotics ansiktsserum er med på å jevne ut fine linjer og aldringstegn, og motvirker tørr hud.

Flow Hyaluron & Probiotics Serum 30 ml

Før: 479.00,-
Nå: 383.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dypt fuktighetsgivende ansiktsserum med hyaluronsyre og naturlig probiotika for tørr hud og dehydrert. Trekker lett inn, uten å klisse. Har en veldig svak, naturlig duft av appelsin, gulrot og vanilje. 

Dette serumet er en miks av ingredienser av høy kvalitet. Hyaluronsyre og naturlig probiotika gjenoppretter vitaliteten og bidrar til å gjøre huden fastere og glattere. Serumet er kjempefint for å bekjempe grov og dehydrert hud. Hyaluron & Probiotics ansiktsserum er med på å jevne ut fine linjer og aldringstegn, og motvirker tørr hud.

Hyaluron & Probiotics ansiktsserum inneholder hyaluronsyre i to forskjellige molekylvekter:

Hyaluronsyre med lav molekylvekt er en kraftig fuktighetsgiver, den jevner ut rynker og fine linjer, fremmer normal funksjon av hudbarrieren, forbedrer hudens tekstur og reduserer porene. På grunn av sin lille molekylære størrelse, kan denne hyaluronsyren trenge dypere inn i hudvevet.

Hyaluronsyre med høyere molekylvekt fukter effektivt på hudens overflate.

Probiotika opprettholder levekårene for de gunstige bakteriene på hudoverflaten, og hjelper kroppen med å bekjempe de skadelige bakteriene. I hudpleieprodukter fungerer probiotika på overflaten av huden. 

Andre fordeler:

  • Økning i kollagensyntese av type I: kollagen er et av de viktige strukturelle proteiner i huden og er ansvarlig for hudens elastisitet og fasthet
  • Effektiv fuktighet: Opptil 18% mer effektiv fuktighet enn glyserin
  • Forbedrer barrierefunksjon ved å forbedre cellefornyelse. Effektiv celleregenerering holder hudens ytre lag - epidermis - i bedre stand. En tørr og sprukken epidermis er mer utsatt for gjennomtrengende frie radikaler og forurensning fra miljøet enn effektivt fuktet, velpleid hud.
  • Antioksidanter: Sammen med arktisk blåbærfrøolje tilbyr den beskyttelse fra antioksidanter. 

Vegansk
Gjenvinning: Flasken kan resirkuleres i glassavfall, pumpehetten i plastavfall.

Anbefalt bruk:
Påfør to pump av serumet på renset ansikt, to ganger om dagen for å oppnå best mulig resultat.
Fungerer utmerket å blande sammen med ansiktsoljer eller oljeserum!

ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, LACTOBACILLUS/ARUNDINARIA GIGANTEA FERMENT FILTRATE**, LACTOBACILLUS FERMENT LYSATE**, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE**, GLYCERIN**, VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL*, AQUA**, SODIUM HYALURONATE**, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED*, DAUCUS CAROTA SATIVA SEED OIL**, VANILLA PLANIFOLIA SEED EXTRACT*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, LYSOLECITHIN**, SCLEROTIUM GUM**, SODIUM LEVULINATE**, SODIUM ANISATE**, XANTHAN GUM**, PULLULAN**, SODIUM PHYTATE**, LIMONENE***, LINALOOL***

* Wild grown or certified organic ingredient

** Ecocert or COSMOS approved ingredient

*** From natural essential oil