null
  • FLOW CocoLemon Body Polish

FLOW CocoLemon Body Polish

(No reviews yet) Skriv en omtale

309.00,-

Luksus for huden!

Kos deg med en alt-i-ett-peeling og fuktighetskrem! Mineralrikt rosa himalayasalt renser huden din ved å hjelpe til med å fjerne smuss fra huden. Salt er en effektiv peeling, men skånsom nok til å ikke skade eller irritere huden. Denne kokosnøtt- og sitronskrubben fjerner døde hudceller og etterlater huden glatt og myk. Lukter fabelaktig. Du kan glede deg over å bruke skrubben med god samvittighet, for det er NULL MIKROPLAST! (Gjelder forøvrig for alle produktene i nettbutikken.)

Du vil elske den deilige duften av eksotisk kokosnøtt og essensiell olje av sitron. Duften minner litt om en god dessert ;). Sitron forfrisker og gir energi til sansene dine, samtidig som den renser huden, stimulerer immunforsvaret, forbedrer blodstrømmen, klargjør sinnet og hjelper til med å lette depresjon og stress.

Du kan bruke Coconut & Lemon Himalayan Salt Skrubb på hele kroppen, eller bare på føttene og hendene. 

Forsiktighet! Ikke ha vann i krukken. Produktet kan gjøre gulvflisene i dusjen glatte.

Bruk når:

  • Huden ser livløs eller flassende ut
  • Huden din er irritert eller klør
  • For å få en jevn brunfarge
  • For å forberede huden til selvbruning

Skrubben er ideell for:

  • Personer med atopisk hud eller psoriasis
  • Mennesker med tørr eller veldig tørr hud
  • Personer med normal hud som ønsker å opprettholde fuktighetsbalansen

Du kan bruke skrubbene våre i ansiktet, men:

Selv om skrubbene til Flow passer for ansikt, kan de være for grove for sensitiv hud, eller hvis du har hud som er skadet kan saltet svi. Hvis du har sensitiv hud, kan du bruke saltskrubb i ansiktet, men ikke masser det inn! Å la ingrediensene trekke seg inn i ansiktet ditt gir fortsatt utrolige resultater!

Vegansk
Pakket plastfri

Gjenvinning: Produktet er pakket i resirkulerbar glasskrukke med resirkulerbart aluminiums lokk. Den ytre pakken er resirkulerbar papp.

Disse vakre glasskrukkene er av høy kvalitet kan brukes på nytt til lysstøping, oppbevaring av små skatter eller som lysestake.

Anbefalt bruk:

Masser skrubben på våt hud med sirkulære bevegelser. La skrubben virke på huden i noen minutter for å få alle fordelene fra ingrediensene. Du kan til og med slappe av i badstuen med skrubben på huden din! Skyll med vann (ikke bruk såpe) og klapp huden tørr. Anbefaler att man ikke gnir huden med ett håndkle da det vil fjerne sheasmør og kokosolje fra huden. På grunn av de gode ingrediensene, trenger du ikke å bruke en fuktighetskrem etterpå.

INCI: SALT**, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, COCOS NUCIFERA OIL*, CETEARYL GLUCOSIDE**, CETEARYL ALCOHOL**, CITRUS LIMON PEEL OIL*, COCOS NUCIFERA FRUIT EXTRACT*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, CITRAL***, GERANIOL***, LIMONENE***, LINALOOL** * Wild grown or certified organic ingredient ** Ecocert or COSMOS approved ingredient *** From natural essential oil