null
 • Flow Rhassoul & Salt Shampoo Bar for sensitiv hud og hodebunn, 120 gr

Flow Rhassoul & Salt Shampoo Bar for sensitiv hud og hodebunn, 120 gr

(6 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Naturlig sjampobar laget spesielt for sensitiv og problematisk hud. Sjampoen inneholder Rhassoul Clay som skal være en superingrediens for å pleie atopisk eksem, psoriasis, kløende hud og flass. Den milde såpen kan faktisk også brukes i ansiktet på grunn av sin milde sammensetning. Den er helt uten duft og er dermed også et godt alternativ for de som reagerer på sterke lukter og parfyme. 

Rhassoul Clay er rik på lindrende mineraler og gir en god rengjøring av hår og ansikt. Den kan også brukes ellers på kroppen som såpe. 

Kan også være fin for barn. Drøy i bruk.

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

Produktet er vegansk.

Anbefalt bruk:

Sjampoen kommer i form av et såpestykke som du masserer lett mot fuktet hår. 

1. Fukt hele håret fra røttene til hårtuppene. Masser sjampoen godt inn så du får rikelig med skum. 

2. Ta en pause i masseringen, skyll håret litt. Så fortsetter du å massere inn produktet og får opp skummingen igjen. 

3. Skyll deretter håret godt med varmt vann. Skyll ekstra godt her, mer enn du vanligvis tenker at du trenger å skylle.

Sjampobaren skummer vanligvis godt, men om du ikke får det helt til så skyll håret og forsøk igjen. Husk å få produktet helt ut i hårtuppene. 

Varmt vann vil forsterke effekten av rengjøringsingrediensene i baren. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

 

Produktet er vegansk.

 

 

 

 

SODIUM COCOATE*, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, GLYCERIN*, AQUA**, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, MOROCCAN LAVA CLAY**, SALT**, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL* * Certified organic ingredient ** Ecocert or COSMOS approved ingredient
 • 5
  Kjærlighet ved første gnikk!

  Postet av Julianne den 30th Apr 2020

  Ååh, for et fantastisk produkt!! Jeg gikk over til naturlig sjampo for et par måneder siden og har slitt med at håret har følt "voks-aktig" selv om jeg har brukt hårrens etter hver vask. Nå tenkte jge jeg skulle teste en annen type sjampo og valget falt på denne. Den var helt fantastisk! Nyyydelig mykt skum og håret ble rent og ser friskt ut, og ikke fettete i det hele tatt! Jeg er så glad for at jeg fant denne, nå trenger jeg aldri bytte sjampo igjen :) (Skulle dog ønsker den kom i en boks som man kan ha i toalettmappen, men det kan man sikkert få kjøpt separat.)

 • 4
  Fantastisk

  Postet av Anne den 2nd Jan 2020

  Fikk kjempeflott hår med denne, og kløen i hodebunnen ble nesten borte.

 • 5
  Denne er super!

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Hodebunn og hår trives veldig godt med denne faste sjampoen! Baren lukter ingenting, skummer MYE, er veldig brukervennlig og drøy i bruk. Håret får volum og føles akkurat passe fuktig/tørt og holder seg fint lenge. Det stemmer at det kommer et hvitt belegg på børsten, men føler ikke at dette er synlig i håret, jeg lurer der i mot på hva det er, pakker sjampoen håret inn i fett slik noen sjampoer pakker håret inn i silikon? Jeg har nå bestilt en annen bar fra merket og er spent på å prøve en som har litt duft :)

 • 4
  Veldig god

  Postet av Marthe den 4th Apr 2019

  Jeg liker dette såpestykket godt, og ikke minst så ser håret mitt veldig fint ut når jeg bruker det. Liker også at det ikke har noen sterk lukt.
  Minuset er at jeg ikke har funnet noen god måte å ta det med meg på reise. Pappesken som fulgte med henger seg bare fast i såpen. Det blir også mye hud- og hårrester på hårbørsten når jeg bruker denne, som ikke skjer ved «vanlig» shampoo.

 • 5
  Kjøper igjen!

  Postet av Hanne Marit den 5th Jan 2019

  Denne sjampobaren ble jeg veldig godt fornøyd med. Den er super for hodebunnen, og jeg som sliter med fett hår, merker at håret holder seg rent lengre. Synes også håret ser sunnere ut, og et stort pluss for at sjampoen ikke har den litt rare lukta som uparfymerte produkter ofte har. Denne lukter ingenting rett og slett. Stort pluss for miljøvennlig innpakning.

 • 5
  Digg for huden!

  Postet av Linda den 9th Nov 2018

  Denne ble jeg skikkelig glad i med en gang. Den skummer kjempe masse. Faktisk like mye (eller mer) som sjampo som ikke er naturlig. Det er en veldig deilig følelse å ha noe som skummer skikkelig igjen. Det blir et deilig skum som man også kan vaske seg med i samme slengen. Huden liker den kjempe godt. Kommer ikke til å ville gå tilbake til sjampo på flaske. Skulle ønske de lagde balsam i såpestykke også!