null
 • Flow Marigold Shampoo Bar for normalt og tørt hår, 120 gr

Flow Marigold Shampoo Bar for normalt og tørt hår, 120 gr

(4 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Sjampobaren med ringblomst er næringsgivende og egnet for normalt til tørt hår. Den gir lett volum og glans til håret og er et supert alternativ for tørt og krøllet hår. 

Sjampoen virker reparerende og lindrende for stresset og skadet hår og hodebunn. Høye konsentrasjoner av linoleic acid (fra marigold/ringblomst) virker beroligende på irritert hud. Flow Cosmetics har også brukt litt økologisk honning i sjampoen for ekstra fukt, samt rosa leire for å rengjøre. 

Sjampobaren dufter mildt jordlig. 

Ringblomsten i produktet (marigold) er dyrket av en lokal bonde i Finland, hvor merket kommer fra. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

Produktet inneholder økologisk honning. 

Anbefalt Bruk:

Sjampoen kommer i form av et såpestykke som du masserer lett mot fuktet hår. 

1. Fukt hele håret fra røttene til hårtuppene. Masser sjampoen godt inn så du får rikelig med skum. 

2. Ta en pause i masseringen, skyll håret litt. Så fortsetter du å massere inn produktet og får opp skummingen igjen. 

3. Skyll deretter håret godt med varmt vann. Skyll ekstra godt her, mer enn du vanligvis tenker at du trenger å skylle.

Sjampobaren skummer vanligvis godt, men om du ikke får det helt til så skyll håret og forsøk igjen. Husk å få produktet helt ut i hårtuppene. 

Varmt vann vil forsterke effekten av rengjøringsingrediensene i baren. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

 

 

 

 

 

 

SODIUM COCOATE*, SODIUM SESAMESEEDATE*, GLYCERIN*, AQUA**, SODIUM CASTORATE*, COCOS NUCIFERA OIL*, AGAVE TEQUILANA STEM EXTRACT*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER*, CITRUS LIMON PEEL OIL*, LITSEA CUBEBA FRUIT OIL*, BOSWELLIA SERRATA OIL*, MONTMORILLONITE**, ILLITE**, KAOLIN**, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, CITRAL***, LIMONENE*** * Certified organic ingredient ** Ecocert or COSMOS approved ingredient *** Occurs naturally in essential oil * Certified organic ingredient

**Occurs naturally in essential oil
 • 5
  Endelig funnet min shampoobar

  Postet av ML den 13th Sep 2020

  Jeg har litt over skulderlangt nordisk, tykt, litt krusete/krøllete hår.Har prøvd meg frem med 3-4 forskjellige fra andre produsenter, men denne er den første jeg er helt fornøyd med og skal fortsette med. Håret holder seg fint lenge. Synes det funker uten balsam, men det er litt smakssak tror jeg.

 • 2
  Vet ikke om jeg har fått det til ordentlig?

  Postet av Melanie den 16th Jun 2019

  Jeg kjøpte denne i håp om at det skulle redusere plastemballasje og at det skulle være naturlig for håret! Det stod også på baksiden at håret kunne føles "klistrete" i et par ganger de første gangene man brukte den! Men nå etter å ha prøvd å bruke sjampoen veldig mange ganger ender bare håret mitt opp i en stor tovet dott! Vet ikke om jeg gjør det riktig jeg da? Ønsker jo ikke at håret mitt skal måtte være i en dott hele tiden fordi det står av seg selv hvis det henger løst! Men sjampoen lukter utrolig godt, så er veldig lei meg for at jeg ikke har fått det til! Er det noen fasit på hvordan dette skal gjøres? :) Forøvrig UTROLIG fornøyd med de andre produktene deres <3

  Skinlove:

  Hei, Melanie

  Sjampobar kan være litt tricky å få til i begynnelsen, men med noen triks kan det være du får bedre resultater :-)
  Anbefaler denne videoen fra Flow (den er på finsk, men med engelsk undertekster):
  https://www.youtube.com/watch?v=62aB-sOSchs&t=
  Der viser de hvor mye fokus de legger på å skumme godt. Så en kjapp skyll, og så skummer de det skikkelig opp igjen. Så må det skylles godt ut før du evt tar i hårrensen som følger serien. Om du ikke har prøvd rensen sammen med sjampobaren så anbefaler jeg å prøve det for å unge den "sticky" følelsen.
  Håper det kan hjelpe :-) Du må gjerne kontakte oss via kundeservice også om du har flere spørsmål.

  - Liv/Skinlove

 • 5
  Elsker den!

  Postet av Tonje den 25th Jan 2019

  Min mor elsker denne, den gjør det tørre, krusete håret hennes glattere og hodebunnen mindre kløende. Disse sjampoene er super å ha med på reise også, siden de ikke er flytende :)

 • 2
  Bad shampoo

  Postet av Sofia den 5th Dec 2018

  I found myself really bad with this solid shampoo, after washing it leaves the hair as glued, soft, but looks like not washed, don't shine any more. I have tried and tea tree shampoo, but the results were the same bad. Didn't like the smell too.