null
 • Flow Hemp & Peat Shampoo Bar for problematisk hodebunn, 120 gr

Flow Hemp & Peat Shampoo Bar for problematisk hodebunn, 120 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Sjampobaren med Hemp & Peat er en av de bestselgende sjampobarene fra Flow Cosmetics. Denne er utviklet spesielt for problematisk hodebunn som f.eks kløende, irritert og flassende hodebunn. Sjampobaren inneholder kaldpresset finsk hampolje som er rik på omegafettsyrer. Den inneholder også økologisk tetreolje og nesle for å lindre og pleie tørr hodebunn.  Er egnet for alle hårtyper. 

Sjampoen har en mild jordlig duft. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

Produktet er vegansk.

Anbefalt Bruk: 

Sjampoen kommer i form av et såpestykke som du masserer lett mot fuktet hår. 

1. Fukt hele håret fra røttene til hårtuppene. Masser sjampoen godt inn så du får rikelig med skum. 

2. Ta en pause i masseringen, skyll håret litt. Så fortsetter du å massere inn produktet og får opp skummingen igjen. 

3. Skyll deretter håret godt med varmt vann. Skyll ekstra godt her, mer enn du vanligvis tenker at du trenger å skylle.

Sjampobaren skummer vanligvis godt, men om du ikke får det helt til så skyll håret og forsøk igjen. Husk å få produktet helt ut i hårtuppene. 

Varmt vann vil forsterke effekten av rengjøringsingrediensene i baren. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

 

Produktet er vegansk.

 

 

 

 

Ingredients: Organic coconut oil, organic hemp seed oil, glycerin, water, organic castor oil, green clay, charcoal powder, organic tea tree essential oil, organic nettle, organic cedarwood essential oil, organic cassia leaf, organic vetiver grass essential oil, organic rosemary leaf (antioxidant) extracted in organic sunflower seed oil. INCI: SODIUM COCOATE*, SODIUM HEMPSEEDATE*, GLYCERIN*, AQUA**, SODIUM CASTORATE*, COCOS NUCIFERA OIL*, MONTMORILLONITE**, CHARCOAL POWDER**, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL*, URTICA DIOICA LEAF*, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL*, CASSIA ANGUSTIFOLIA LEAF*, VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, LIMONENE*** * Wild grown or certified organic ingredient ** Ecocert or COSMOS approved ingredient *** From natural essential oil
 • 2
  Sticky

  Postet av Maren den 3rd Jul 2019

  Lukter godt, skummer mye, og er plastfri! Virker som om den kunne vart i flere mnd også. Men dessverre så får håret mitt en dreadlock følelse av denne sjampobaren. Jeg skyller og skyller, men når håret tørker er det veldig klissete og umulig å gre. Sitter i tillegg igjen fettrester på børsten. Hadde veldig tro på denne, men må dessverre gi opp.


  Skinlove:
  Kjedelig at du ikke hadde optimale resultater med sjampobaren. De kan være litt tricky å få dreisen på. Før du gir helt opp så kanskje denne videoen kan være til hjelp?: https://www.youtube.com/watch?v=62aB-sOSchs&t=
  De snakker på finsk, men har engelsk teksting under. Synes den viser veldig godt hvordan sjampobarene brukes for best effekt. For oss var det interessant å se hvor lenge og mye de skummet med den før de skylte ut. To runder med skumming, en liten skyll midt i. De anbefaler også å følge på med Juniper eller Heather Hair Rinse også, om håret blir sticky.
  Håper det kan hjelpe :-)

 • 5
  Fantastisk sjampo

  Postet av Mimi den 28th Nov 2018

  Denne sjampobaren er helt genial. Den skummer godt når man anvender den rett og håret blir skikkelig rent. Jeg har veldig tungt hår som til vanlig henger rett ned pga tyngden og har manglet volum. Med denne sjampoen har jeg fått skikkelig liv i håret og det sitter godt uten mye styling. Håret er blitt skikkelig myk og hodebunnen min, som jeg alltid er plaget med i form av seborreisk eksem og kløe er helt fredelig.
  Lukten er kanskje litt spesielt når man sjamponerer, men det nyvaskede håret lukter faktisk utrolig godt.
  Og det egentlig beste av alt: ingen plastavfall!
  Er virkelig strålende fornøyd på alle plan.