null
 • Flow Tea Tree Shampoo Bar for fett hår, 120 gr

Flow Tea Tree Shampoo Bar for fett hår, 120 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Sjampobar for fett hår. Med tetreolje hjelper denne sjampoen til med å balansere sebumproduksjonen samtidig som den har antimikrobiell og antiseptiske egenskaper. Rosmarin og peppermynte bidrar også til å rengjøre håret. Sjampobaren vil på en mild og effektiv måte vaske håret slik at du kan gå lengre mellom hver vask. Sjampoen kan også bidra til mer volum og glans. Den kan også virke på andre hudproblemer som urenheter og utslett av ulike varianter. 

Sjampoen har frisk urteaktig duft. 

Les mer under Anbefalt Bruk. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

Produktet er vegansk.

Anbefalt Bruk:

Sjampoen kommer i form av et såpestykke som du masserer lett mot fuktet hår. 

1. Fukt hele håret fra røttene til hårtuppene. Masser sjampoen godt inn så du får rikelig med skum. 

2. Ta en pause i masseringen, skyll håret litt. Så fortsetter du å massere inn produktet og får opp skummingen igjen. 

3. Skyll deretter håret godt med varmt vann. Skyll ekstra godt her, mer enn du vanligvis tenker at du trenger å skylle.

Sjampobaren skummer vanligvis godt, men om du ikke får det helt til så skyll håret og forsøk igjen. Husk å få produktet helt ut i hårtuppene. 

Varmt vann vil forsterke effekten av rengjøringsingrediensene i baren. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

 

Produktet er vegansk.

 

 

 

 

Ingredienser: Organic coconut oil, organic sesame seed oil, glycerin, water, organic castor oil, moroccan lava clay, organic tea tree essential oil, organic rosemary, organic cedarwood essential oil, organic lavandin (hybrid lavender) essential oil, organic rosemary leaf (antioxidant) extracted in organic sunflower seed oil. INCI: SODIUM COCOATE*, SODIUM SESAMESEEDATE*, GLYCERIN*, AQUA**, SODIUM CASTORATE*, MOROCCAN LAVA CLAY**, COCOS NUCIFERA OIL*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF*, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL*, LAVANDULA HYBRIDA FLOWER OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, LIMONENE***, LINALOOL*** * Wild grown or certified organic ingredient ** Ecocert or COSMOS approved ingredient *** From natural essential oil
 • 3
  Kanskje god for kort hår

  Postet av Julie den 5th Jul 2019

  Jeg har langt hår, og har brukt sjampobar i et par år nå. Ville teste et nytt merke og kjøpte denne, fra hodebunn og 15 cm ut i lengden er håret kjempe fint. Men de neste 40 cm er fettet av sjampoen! Jeg har testet den to ganger nå, første gang var det kun litt fett. Neste gang skyldte jeg enda hardere, men var enda mer fett denne gangen! Aldri opplevd dette med slik såpe før:/.


  Skinlove:

  Hei, Julie -

  Så synd at sjampobaren ikke svarte til forventningene. Flow har en video som viser mer detaljert akkurat hvordan de har ment at de skal brukes. Kanskje det kan hjelpe?
  Her er link (den er på finsk, men med engelsk undertekster):
  https://www.youtube.com/watch?v=62aB-sOSchs&t=

  Der viser de hvor mye fokus de legger på å skumme godt. Så en kjapp skyll, og så skummer de det skikkelig opp igjen. Så må det skylles godt ut før du evt tar i hårrensen som følger serien. Om du ikke har prøvd rensen sammen med sjampobaren så anbefaler jeg å prøve det for å unge den "sticky" følelsen.

  Håper det kan hjelpe :-) Du må gjerne kontakte oss via kundeservice også om du har flere spørsmål.

 • 5
  Elsker den!

  Postet av Tonje den 30th Oct 2018

  Har brukt shampobarer i over et år, men dette er den beste til min oljete og vanskelige hodebunn. Gir en god følelse å kunne støtte en norsk nettbutikk, og jeg blir definitivt å prøve noen flere fra dette merket. Lukter rent og naturlig, og føles veldig rent også!