null
 • Flow Brunette Shampoo Bar for brunt, mørkt og farget hår, 120 gr

Flow Brunette Shampoo Bar for brunt, mørkt og farget hår, 120 gr

(1 review) Skriv en omtale

199.00,-

Få nydelig glans og dypere farge i mørkt og brunt hår med rosmarin, indigo og svart te. Sjampoen er ideell for tørt og behandlet hår. Helt naturlig sjampobar laget av økologiske planteoljer, urter og essensielle oljer. Perfekt sjampo for brunetter.  Håret farges ikke av sjampoen.

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

Produktet inneholder økologisk honning.

Anbefalt bruk:

Sjampoen kommer i form av et såpestykke som du masserer lett mot fuktet hår. 

1. Fukt hele håret fra røttene til hårtuppene. Masser sjampoen godt inn så du får rikelig med skum. 

2. Ta en pause i masseringen, skyll håret litt. Så fortsetter du å massere inn produktet og får opp skummingen igjen. 

3. Skyll deretter håret godt med varmt vann. Skyll ekstra godt her, mer enn du vanligvis tenker at du trenger å skylle.

Sjampobaren skummer vanligvis godt, men om du ikke får det helt til så skyll håret og forsøk igjen. Husk å få produktet helt ut i hårtuppene. 

Varmt vann vil forsterke effekten av rengjøringsingrediensene i baren. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

 

Produktet inneholder økologisk honning.

 

 

 

 

ngredients: organic coconut oil, organic sesame seed oil, glycerin, water, organic castor oil, organic jojoba oil, organic indigo herb, organic rosemary, organic lavender essential oil, organic cedarwood essential oil, organic rosemary essential oil, organic rosemary leaf (antioxidant) extracted in organic sunflower seed oil. INCI: SODIUM COCOATE*, SODIUM SESAMESEEDATE*, GLYCERIN*, AQUA**, SODIUM CASTORATE*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, INDIGOFERA TINCTORIA LEAF*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF*, LAVANDULA HYBRIDA FLOWER OIL*, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, LINALOOL*** * Certified organic ingredient ** Ecocert or COSMOS approved ingredient *** Occurs naturally in essential oil
 • 5
  Såpestykkesjampofrelst!

  Postet av Janne den 24th Oct 2018

  Jeg skal tilstå at jeg ofte er ganske skeptisk når jeg skal ta i bruk nye produkter, i alle fall hvis disse produktene er helt forskjellige fra det jeg har brukt tidligere. Og såpestykkesjampo er veldig ulikt sjampo på flaske, det er ikke til å komme forbi. Jeg så for meg at den kunne være vanskelig å påføre, og jeg fryktet også at den ikke ville skumme noe særlig (jeg har vært borti naturlige sjampoer tidligere som har skummet lite, og da er det vanskelig å få til en god hårvask, synes jeg).

  Men jeg tok så grusomt feil! Det var overraskende lett å fordele såpen i håret, og jøye meg for et tykt og fint og deilig skum det ble. Jeg bruker en del stylingprodukter, både spray og paste og litt av hvert, så jeg gjorde to sjamponeringer, men det kan godt hende at det hadde holdt med èn runde også. Hårrensen fra Flow har jeg ikke fått tak i foreløpig, så jeg brukte min vanlige balsam etterpå, og det fungerte utmerket. Jeg merket ikke noe av den omtalte "tregheten" i håret. Tvert imot - etter vask kjentes håret veldig rent og mykt og friskt ut. Jeg har kort hår, og det er ganske tynt og glatt (sånn typisk nordisk hår som man snakker om), og denne sjampoen ser ut til å fungere veldig bra for denne hårtypen. Såpestykkesjampoen dufter godt, og såpestykket i seg selv er dekorativt, så det ligger på kanten av servanten i en pen såpekopp når den ikke er i bruk. Og så er det så fint at mengden emballasje er redusert til et minimum. Ekstra pluss i vurderingen for det.

  Jeg tror faktisk at jeg har blitt såpestykkesjampofrelst, jeg. Kommer definitivt til å fortsette å bruke av disse :-)