null
 • Flow Blonde Shampoo Bar for lyst og farget hår, 120 gr

Flow Blonde Shampoo Bar for lyst og farget hår, 120 gr

(2 reviews) Skriv en omtale

199.00,-

Frisk opp blondt hår med denne naturlige sjampobaren full av sitron, ringblomst, kamille og nøytral henna (Cassia herb). Sjampoen er ideell for tørt, behandlet og normalt hår. Jevnlig bruk av denne sjampobaren vil bidra til mer volum og glans. Sjampoen vil ikke farge håret. 

Anbefalt Bruk:

Sjampoen kommer i form av et såpestykke som du masserer lett mot fuktet hår. 

1. Fukt hele håret fra røttene til hårtuppene. Masser sjampoen godt inn så du får rikelig med skum. 

2. Ta en pause i masseringen, skyll håret litt. Så fortsetter du å massere inn produktet og får opp skummingen igjen. 

3. Skyll deretter håret godt med varmt vann. Skyll ekstra godt her, mer enn du vanligvis tenker at du trenger å skylle.

Sjampobaren skummer vanligvis godt, men om du ikke får det helt til så skyll håret og forsøk igjen. Husk å få produktet helt ut i hårtuppene. 

Varmt vann vil forsterke effekten av rengjøringsingrediensene i baren. 

Resirkulering: 

Produktet er kun innpakket i en tynn pappeske. Denne kan du resirkulere med vanlig papp og papir. 

Produktet inneholder økologisk honning.

SODIUM COCOATE*, SODIUM SESAMESEEDATE*, GLYCERIN*, AQUA**, SODIUM CASTORATE*, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER*, CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER*, CASSIA ANGUSTIFOLIA LEAF*, CITRUS LIMON PEEL OIL*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, LIMONENE***, LINALOOL***

* Certified organic ingredient

**Occurs naturally in essential oil
 • 2
  Ikkje særlig nøgd med resultat eller formen på sjampobaren.

  Postet av Monica den 18th Mar 2019

  Håret blir veldig 'sticky' av denne sjampoen. Tungt og fett. Kanskje det vil bedre seg etter lengre bruk men eg har prøvd sjampo stykker frå Lush og Beach Babe med veldig bra resultat så då blir det vanskelig å fortsette å bruke denne. Klønete å halde eit så stort stykke sjampobar i handa og fordele i håret. Bedre med dei runde stykka.


  Skinlove:
  Huff, det var dumt at sjampobaren ikke svarte til forventningene. Vi har selv opplevd litt "sticky" fornemmelse i begynnelsen av bruken av sjampobarene, men det gikk seg til etter noen gangers hårvask. Ved å bruke eddikblandingen til Flow, Juniper eller Heather Hair Rinse, så motbalanseres dette i den perioden hvor det forekommer :-)

  De to andre merkene du nevner bruker dessverre ingredienser vi ikke kan godta hos oss. Spesifikt er hovedingrediensen i begge to enten SLS eller en lignende variant. Vi har skrevet om hvorfor SLS er problematisk i listen over ingredienser vi ikke tar inn - du kan se den her: https://www.skinlove.no/ikke-hos-oss

 • 4
  God sjampo

  Postet av Elise den 16th Jan 2019

  Likte sjampoen veldig godt, den skummer masse og håret ble veldig mykt. Jeg opplevde ikke at det ble "sticky". Det eneste minuset var at baren forsvant litt fort. Men anbefaler absolutt produktet:)