null
 • Flow Heather Hair Rinse, 250 ml

Flow Heather Hair Rinse, 250 ml

(1 review) Skriv en omtale

290.00,-

Flow Cosmetics har laget to effektive hårrenser som kan brukes etter sjamponering og skylling, ved behov. Rensen er fin å bruke dersom du føler at håret er litt "sticky" etter en hårvask. Hårrensene fjerner såperester fra håret og gjør det enklere å børste. Håret føles mykt og glansfullt etter en runde med hårrensen. Den gjenoppretter hodebunnens pH-verdi pg hjelper til å pleie hodebunnsproblemer og flass. Hårrensene er balanserende og dermed fine å bruke etter permanent eller hårfarging for å bidra til at hårfargen holder lengre. Kan brukes sammen med sjampo av andre merker også.

Heather Hair Rinse bidrar til sunt og glansfullt hår og er spesielt laget for tørt og stresset hår, samt for tørr og sensitiv hodebunn. Hårrensen skal motvirke hårtap, rense hårbunnen og stimulere til hårvekst. 

Anbefalt bruk:

Rist hårrensen godt. 

Bland ut ca 10 ml av produktet med  ca 100-200 ml vann (et vanlig litermål er fint å bruke).

Har du kort hår så er halve mengden tilstrekkelig. 

Etter sjamponering så heller du bare denne blandingen over vått hår. Du kan la den være i som leave-in conditioner eller du kan skylle den ut igjen med en gang. 

De første gangene du bruker rensen så kan det komme litt mye ut av åpninen av tuben, så hold et lite øye med det. 

Resirkulering: 

Produktet kommer i en resirkulerbar plasttube (PE-LD 4). Lever den inn med plastavfallet. 

Produktet er vegansk.

 

 

 

 

Pyrus Malus Ferment Filtrate, Citrus Limonum Peel Oil Expressed*, Calluna Vulgaris Flower*, Rosmarinus Officinalis Herb*, Santalum Album Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Limonene**, Linalool**

* Certified organic ingredient

**Occurs naturally in essential oil
 • 4
  Mye mindre styr enn fryktet - veldig fint resultat! (og god smak)

  Postet av Janne den 7th Dec 2018

  Håret mitt blir rent og lett og glansfullt av denne rensen. Jeg har kort hår, og jeg opplever at håret blir lettere og får mer volum ved bruk av dette produktet enn når jeg bruker vanlig balsam. Ulempen må kanskje være at håret nå på vinteren blir mer "elektrisk" uten fettet fra en vanlig balsam, men siden jeg bruker hårstyling/spray etterpå uansett, så er ikke det noe problem for meg personlig.

  Rensen lukter som eplecidereddik, og det er en ganske tydelig, syrlig duft (som jeg liker, og som ikke kjennes i håret etterpå). Konsistensen er helt flytende, og ettersom jeg ikke har den beste finmotorikken bestandig, greide jeg å søle litt i øynene, og det sved skikkelig. Så heretter kniper jeg igjen gluggene når jeg skyller! Jeg greide også å få litt i munnen, og det smakte veldig godt! - hvis det skulle være utslagsgivende for noen ;-) Ikke ble jeg syk av det heller, så ingrediensene er åpenbart akkurat så naturlige som Flow lover.

  "Bland din egen hårrens"-konseptet er jo litt annerledes enn å bare skvise vanlig balsam ut av tuben, men jeg synes ikke det er så styrete som det i utgangspunktet virket. Jeg har en liten dæsj oppi en plastkopp og fyller på med vann og skyller gjennom håret. Tar maks 20 sekunder ekstra :-) Jeg vil oppriktig anbefale dette produktet - det er definitivt noe annet enn vanlig balsam, og jeg synes det funker minst like bra.