null
  • Flow Heather Hair Rinse, 250 ml

Flow Heather Hair Rinse, 250 ml

249.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Flow Cosmetics har laget to effektive hårrenser som kan brukes etter sjamponering og skylling, ved behov. Rensen er fin å bruke dersom du føler at håret er litt "sticky" etter en hårvask. Hårrensene fjerner såperester fra håret og gjør det enklere å børste. Håret føles mykt og glansfullt etter en runde med hårrensen. Den gjenoppretter hodebunnens pH-verdi pg hjelper til å pleie hodebunnsproblemer og flass. Hårrensene er balanserende og dermed fine å bruke etter permanent eller hårfarging for å bidra til at hårfargen holder lengre. Kan brukes sammen med sjampo av andre merker også.

Heather Hair Rinse bidrar til sunt og glansfullt hår og er spesielt laget for tørt og stresset hår, samt for tørr og sensitiv hodebunn. Hårrensen skal motvirke hårtap, rense hårbunnen og stimulere til hårvekst. 

Anbefalt bruk:

Rist hårrensen godt. 

Bland ut ca 10 ml av produktet med  ca 100-200 ml vann (et vanlig litermål er fint å bruke).

Har du kort hår så er halve mengden tilstrekkelig. 

Etter sjamponering så heller du bare denne blandingen over vått hår. Du kan la den være i som leave-in conditioner eller du kan skylle den ut igjen med en gang. 

De første gangene du bruker rensen så kan det komme litt mye ut av åpninen av tuben, så hold et lite øye med det. 

Resirkulering: 

Produktet kommer i en resirkulerbar plasttube (PE-LD 4). Lever den inn med plastavfallet. 

Produktet er vegansk.

 

 

 

 

Pyrus Malus Ferment Filtrate, Citrus Limonum Peel Oil Expressed*, Calluna Vulgaris Flower*, Rosmarinus Officinalis Herb*, Santalum Album Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Limonene**, Linalool**

* Certified organic ingredient

**Occurs naturally in essential oil