null
 • Eco by Sonya Face Tan Water økologisk og vegansk selvbruning som gradvis bygger brunfarge. Til daglig bruk. Gir glød og er helt uten lukt. For normal hud, tørr hud, kombinert hud, fet hud og sensitiv hud.

Eco-Tan Face Tan Water selvbruning, 100 ml

(12 reviews) Skriv en omtale

429.00,-

Face Tan Water er et produkt du kan bruke i ansiktet i stedet for både toner og fuktighetskrem, men som også gir deg gradvis brunfarge.

I tillegg til å gjøre deg fresh og brun så er Face Tan Water formulert for å motvirke aldringstegn og urenheter. Den inneholder mye Vitamin-C for en friskere hud og inneholder ingen kunstige fargestoffer eller oransjefarger.

 

Anbefalt bruk: 

Påfør ren, tørr hud etter daglig rens.

Bruk fingrene eller en bomullspad til å påføre produktet så jevnt som mulig.

Dersom du ønsker det kan du påføre annen fuktighetskrem i tillegg, men Face Tan Water inneholder fuktighetsgivende ingredienser i seg selv.

Vent minst 8 timer før du dusjer - produktet egner seg best å ta på før du legger deg slik at du bare kan vaske det av neste morgen.

Bruk daglig (minst to dager - eller så lenge som du trenger for å få den fargen du ønsker).

Kan brukes alene for å få litt ekstra glød i ansiktet eller sammen de andre selvbruningsproduktene.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

"Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Dihydroxyacetone**, Glycerin*, Caprylyl/Capryl Glucoside**, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate**, Sodium Hyaluronate**, Pelargoniun Graveolens (Rose Geranium) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Glyceryl Caprylate**, Sodium Cocoyl Glutamate**, Dehydroxanthan Gum**, Polyglyceryl-6 Oleate**, Sodium Surfactin**, Citric Acid**, Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**
 • 5
  Verdt pengene

  Postet av Mathilde den 21st Jul 2016

  Denne ga en frisk brunfarge og glød! Føler meg fresh uten sminke også. Synes den er verdt pengene. Jeg har veldig lys hud så jeg trengte bare 1 omgang for å fargen jeg ønsket = drøy i bruk :) Jeg er kjempe fornøyd!

 • 4
  Får så mye komplementer for huden og fargen

  Postet av Lin Cuskima.blogg.no den 27th Apr 2016

  Eg er så forelsket i dette produktet..eg bruker det i ansiktet og halsen og litt ned på brystet. Også noen ganger på hendene og om det er noen dager til eg skal oppfriske selftan på kroppen. Hendene vasker vi jo hele tiden og det som er igjen på bomullsdotten drar eg da bare over hendene så holder de seg litt mer lik resten av armene :)

  Anbefalt til mange inkl en venninne som driver hudpleie salong som har handlet og blitt fan :)

  Eg får så mye eller lite farge eg selv ønsker og nå går eg ofte på jobb uten makeup på huden, kun øyne, litt rouge og leppefarge :)

  <3<3<3<3

 • 5
  Min nye must-have

  Postet av Ellen Cathrine den 15th Apr 2016

  Dette må være en av de mest geniale produktene jeg har prøvd på lenge. Endelig en selvbruning for ansikt som faktisk ikke tetter igjen porene og får kviser til å blomstre (heller tvert imot!!), og som gir en perfekt glød til huden. Blir ikke oransje, og den gir akkurat passe farge. Liker spesielt at man heller kan påføre den over flere dager for å oppnå ønsket brunfarge, i stedet for at man over natta ser ut som man har vært 3 uker i sydlige strøk;) Jeg er blitt helt avhengig av denne, og den gjør faktisk at jeg bruker mindre sminke:-) tommel opp for face tan water!