null
  • Dr. Bronner's Peppermint Tannkrem u/fluor, 140 gr

Dr. Bronner's Peppermint Tannkrem u/fluor, 140 gr

(1 omtale) Skriv en omtale

99.00,-

Få frisk pust med den naturlige tannkremen fra Dr. Bronner's. 

De fleste som har handlet hos oss kjenner godt til de gode såpene fra det tysk-amerikanske merket. Mange har ventet lenge på at vi skulle få inn tannkremen også, men nå er ventetiden over. Her er den etterlengtede tannkremen! 

Dette er en naturlig tannkrem uten fluor, med smak av peppermynte. Laget med både økologiske og Fair Trade-sertifiserte ingredienser. Sertifisert vegansk og non-GMO. Produktet er selvsagt ikke testet på dyr. 

100% av emballasjen kan resirkuleres. 

Organic Glycerin, Organic Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrated Silica, Calcium Carbonate, Sodium Bicarbonate (Baking Soda), Potassium Cocoate (made with Organic Coconut Oil†), Organic Mentha Piperita (Peppermint) Oil†, Organic Mentha Arvensis (Menthol) Crystals†, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Flour†, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil†, Tocopherol, Citric Acid,, Xanthan Gum, Organic Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract.

†Certified Fair Trade Ingredient
  • 4
    Godt supplement for en fluortannkrementusiast

    Postet av Janne den 31st Mar 2019

    For ordens skyld: Jeg holder meg vanligvis til fluortannkrem (jeg er både redd tannlegen, og ikke minst regningene som tannlegen deler ut, så jeg gjør hva det skal være for å unngå hull i tennene). Derfor har jeg heller ikke ansett fluorfri tannkrem for å være et alternativ. Når det er sagt, skal jeg også innrømme at jeg lett får reaksjoner i munnen av de vanlige tannkremmerkene fra dagligvarehandelen, og jeg har jobbet mye for å finne varianter som slimhinnene i munnen tåler. Jeg har derfor testet denne fra Dr. Bronner's i en periode, i kombinasjon med fluorskylling.

    Konsistensen er helt annerledes enn "vanlig" tannkrem. Den skummer for eksempel ikke, men jeg syntes likevel den var overraskende grei å jobbe med. Den føles litt tynn, på et vis, men med en ganske stor porsjon tannkrem så gjorde det ingenting (mulig jeg doserte litt vel rikelig). Munnen føltes ren etter pussen, og jeg likte den friske smaken veldig godt. Denne tannkremen fungerte altså fint som en liten ferie fra annen tannkrem, og nå bruker jeg den som et supplement til fluortannkrem. Jeg kommer nok ikke til å gå over til fluorfri på fast basis, men jeg synes den har såpass mange gode kvaliteter at jeg uansett vil anbefale den :-)