null

Dr. Bronner's Flytende Såpe Almond, 240 ml

115.00,-
(2 reviews) Skriv en omtale
Vegansk:
ja
 • Dr. Bronner's Flytende Såpe Almond, 240 ml

Flytende såpe med deilig mandelduft. Alle oljene er økologiske. Meget drøy - bruk kun noen få dråper. Basert på Fairtrade ingredienser. Vegansk.

Såpen kan brukes til utrolig mange ting som til barbering, i badevannet, hårvask, vask av sminkekoster, som oppvaskmiddel, til klesvask, til såpevannet, til pelsvask av dyr og vask av frukt og grønnsaker.


Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Water, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Organic fairDeal Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Natural Almond Fragrance, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
 • 5
  Fantastisk!

  Postet av Eline den 10th Oct 2016

  ELSKER denne såpen, og spesielt lukten!
  Syntes den hadde litt rar lukt første gang jeg brukte den, men ble helt fantastisk da jeg vendte meg til den. I tillegg er disse såpene veldig drøye i bruk, så de varer i evigheter.

 • 4
  Anbefales!

  Postet av Linn den 23rd Feb 2016

  Elsker konsistensen på disse dusjsåpene! Hvis dere tror at dette er en vanlig dusjgele er det altså ikke det! Den superlette konsistensen forvandles til et deilig skum i dusjen, føles mer som en dusjolje på huden, og den gir derfor kjempemye næring til huden. Huden føles mettet på fukt etter dusj, og ikke stram som ved bruk av andre såper. Anbefales til tørr hud. Super til barbering av legger. Eneste minus med konsistensen er at den er så tynn at den lett forsvinner mellom fingrene før en får skummet den opp. Anbefaler derfor å bruke svamp eller lignende til den. Lukten på denne er god hvis en liker duften av søt mandelolje, som meg!