null
  • Dr. Bronner's Flytende Såpe Tea Tree, 240 ml

Dr. Bronner's Flytende Såpe Tea Tree, 240 ml

(1 review) Skriv en omtale

115.00,-

Flytende såpe med Tea Tree. Tea Tree blir ofte brukt til å bekjempe uren hud på grunn av sine betennelsesdempende og rensende egenskaper. Kanskje en såpe for ungdommen i huset? Tea Tree brukes ofte for å lege sår, hudskraper, dermatitter og psoriasis. Alle oljene er økologiske. Av mange regnet som verdens beste såpe. Meget drøy - bruk kun noen få dråper. Basert på Fairtrade ingredienser. Vegansk.

Såpen kan brukes til utrolig mange ting som til barbering, i badevannet, hårvask, vask av sminkekoster, som oppvaskmiddel, til klesvask, til såpevannet, til pelsvask av dyr og vask av frukt og grønnsaker.

Water, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Tea Tree Extract, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
  • 5
    Super som ansiktsrens!

    Postet av Sara den 7th Mar 2018

    Elsker Dr. Bronners! Man kan bruke de til alt bra å rengjøre leiligheten til kroppen. Liker denne, og babyversjonen (lyseblå flaske) som ansiktsrens. Pass på å ikke få produktet i øynene og ha heller ikke produktet for lenge på huden, da unngår du at huden føles stram etterpå. Vask i ca 1 min og gjenta to gang. Alle produktene løser supereffektivt opp sminke og er veldig drøye i bruk.