null
  • Dr. Bronner's Flytende Såpe Almond, reisestørrelse, 60 ml

Dr. Bronner's Flytende Såpe Almond, reisestørrelse, 60 ml

(1 review) Skriv en omtale

59.00,-

Praktisk reisestørrelse, 60 ml. Flytende såpe med deilig mandelduft. Alle oljene er økologiske. Meget drøy - bruk kun noen få dråper. Basert på Fairtrade ingredienser. Vegansk.

Såpen kan brukes til utrolig mange ting som til barbering, i badevannet, hårvask, vask av sminkekoster, som oppvaskmiddel, til klesvask, til såpevannet, til pelsvask av dyr og vask av frukt og grønnsaker.


Produktet er holdbart innen 24M etter åpning.

Water, Organic Coconut Oil*, Potassium Hydroxide**, Organic Olive Oil*, Organic fairDeal Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Natural Almond Fragrance, Citric Acid, Tocopherol

* CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS

** None remains after saponifying oils into soap and glycerin
  • 5
    Utrolig drøy i bruk!

    Postet av Linda den 16th Mar 2018

    Jeg elsker denne! Dette er den første såpen jeg prøvde fra Dr. Bronner. Man trenger bare noen få dråper, så denne vil holde veldig lenge. Jeg drypper noen dråper i hendene i dusjen, gnir hendene sammen for å forme skum og såper inn kroppen. Herlig å vaske seg med og til barbering under armene. Huden føles bra etterpå og jeg er stolt av at mannen også bruker den når jeg satte den i dusjen. Han likte godt at den var så drøy i bruk. Neste gang skal jeg prøve den i rose. Må også få kjøpt en Dr. Bronner såpe til do, for når man prøver dette merket, så vet man at man har funnet den perfekte såpe! Rene og naturlige ingredienser slår aldri feil i dette huset!