null
  • Dr. Bronner's Body Lotion Patchouli Lime, 240 ml

Dr. Bronner's Body Lotion Patchouli Lime, 240 ml

(1 review) Skriv en omtale

179.00,-

Gi næring og fukt til huden med Dr. Bronner's økologiske bodylotion. Med duft av patchouli og lime inneholder den økologisk jojobaolje for å pleie og lindre, økologisk kokosnøttolje for å gi fukt og økologisk hempolje og avokadoolje for å holde huden myk og fin. 

Mild nok til å kunne brukes overalt - hender, ansikt og kroppen. Drøy i bruk, så begynn med en liten mengde først. Et par pump er nok til å dekke hele kroppen. 

Dr. Bronners Bodylotion med duft av patchouli og lime passer til de fleste hudtyper: sensitiv, tørr og kombinasjonshud. 

Duften i kremen kommer kun fra økologiske essensielle oljer. 

Produktet er sertifisert økologisk, vegansk og er selvsagt ikke testet på dyr. 

Aqua, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Ethyl Alcohol*, Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Organic Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Organic Quillaja Saponaria Extract, Organic Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Organic Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Organic Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Xanthan Gum, Tocopherol

*CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS
  • 3
    Fin konsistens, sterk lukt

    Postet av Camilla den 10th Sep 2018

    Jeg liker vanligvis eteriske/naturlige oljer i hudpleie, men luktene kan bli for fremtredende, slik som i denne. Patchouli og lime lukter veldig mye. Om den lukter godt eller ikke er individuelt. Konsistensen er fin og lett å påføre. Effekten er ikke helt som jeg ønsket, på tørr hud. Synes den trekker godt inn. Men huden blir ofte seende tørr ut igjen etter et par timer. Liker at produktet er økologisk, vegansk og fairtrade, men kommer nok ikke til å kjøpe denne igjen.