null
 • Dr. Bronner's Body Lotion Orange Lavender, 240 ml

Dr. Bronner's Body Lotion Orange Lavender, 240 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

179.00,-

Gi næring og fukt til huden med Dr. Bronner's økologiske bodylotion. Med duft av appelsin og lavendel inneholder den økologisk jojobaolje for å pleie og lindre, økologisk kokosnøttolje for å gi fukt og økologisk hempolje og avokadoolje for å holde huden myk og fin. 

Mild nok til å kunne brukes overalt - hender, ansikt og kroppen. Drøy i bruk, så begynn med en liten mengde først. Et par pump er nok til å dekke hele kroppen. 

Dr. Bronners Bodylotion med duft av appelsin og lavendel passer til de fleste hudtyper: sensitiv, tørr og kombinasjonshud. 

Duften i kremen kommer kun fra økologiske essensielle oljer. 

Produktet er sertifisert økologisk, vegansk og er selvsagt ikke testet på dyr. 

Aqua, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Organic Ethyl Alcohol*, Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Organic Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Organic Quillaja Saponaria Extract, Organic Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Organic Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Xanthan Gum, Tocopherol

*CERTIFIED FAIR TRADE INGREDIENTS
 • 3
  Lett bodylotion

  Postet av Ingrid den 3rd Jul 2020

  Denne har en litt spesiell duft men jeg er glad i appelsin/sitrus og liker den. Den trekker bra inn i huden, men gir litt for lite fukt til tørre legger. Jeg synes den er bra på armer, rygg og resten av kroppen.

 • 5
  Super konsistens - uvant og veldig god duft

  Postet av Janne den 24th Oct 2018

  Denne kremen har jeg bare prøvd i liten testerstørrelse. Utenom duften var den imidlertid helt lik den lilla varianten med kokos og lavendel som jeg allerede har og liker kjempegodt, så da gir jeg full pott til denne også. Den lette, lotionaktig konsistens trekker fort inn i huden og gir masse fukt.

  Appelsin og lavendel er en ny duftkombinasjon for meg. Lavendelduften forsvant ganske fort, slik den også gjorde med kokos og lavendel-kremen, og en diskret appelsinaktig duft ble værende igjen på huden. Ikke påtrengende mye - jeg må legge nesen borttil for å kjenne at den er der. Appelsinduften er mer krydret og rund enn sånn klassisk appelsinfrisk, og jeg synes den funker veldig bra. Når jeg har gjort kål på den lilla flasken med kokos/lavendel, kommer jeg nok til å kjøpe en flaske av denne :-)