null
 • Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, 100 ml

Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, 100 ml

(9 omtaler) Skriv en omtale

349.00,-

Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser er en økologisk ansiktsrens som skånsomt og effektivt fjerner smuss, sminke og andre urenheter som bygges opp i huden din gjennom dagen.

I motsetning til alkoholbaserte renseprodukter, irriterer den ikke eller tørker ut huden. Den er dessuten proppfull av omega-3 og vitamin A, B, C og E som alle hjelper til å gi fuktighet til huden og etterlater huden myk og smidig. Passer til alle hudtyper, inkludert følsom hud og allergiplaget hud.

Kamelia er en olje fullpakket med omega-3 og vitamin A, B, C og E som har blitt brukt til rengjøring og beskyttelse i flere tiår i Japan. Rosen som ingrediens hjelper huden med å holde på fuktigheten og har en foryngende og gjenoppbyggende effekt.

Ansiktsrensen er 78 % økologisk, inneholder nøtteolje, er vegan og ikke testet på dyr. Oppbevares kaldt, tørt og mørkt. Anbefales brukt innen seks måneder etter at den er åpnet.

Anbefalt bruk:

Fukt den medfølgende kluten (Dual-Effect Sensitive Skin cloth) med litt varmt vann. 

Ansikt:

Rensen brukes på tørr hud. Masser den forsiktig inn i ansiktet og hals/nakke. Bruk deretter den siden av den fuktede kluten som har mest struktur til å fjerne rester av rensen fra ansiktet. Bruk lette, sirkulære bevegelser med kluten når du gjør dette. Avslutt rutinen med et mildt drag over hele ansiktet med den mykeste siden av kluten.

PS. Har du hypersensitiv hud bør du bare bruke den myke siden av kluten. 

Følg opp rutinen med ansiktstoner tilpasset din hudtype. 

Øyne:

Masser en liten dose rens forsiktig på tørr hud. Bruk den mykeste siden av medfølgende klut til å skånsomt fjerne sminke og rester av rensen. 

 

Aqua - Purified Water Camellia Oleifera Seed Oil* - Camellia Oil Ricinus Communis Seed Oil* - Castor Oil Prunus Amygdalus Dulcis Oil* - Sweet Almond Oil Lactobacillus Ferment - Naturally Derived Preservative Cetearyl Alcohol - Naturally Derived Emulsifier Glycerin - Organic Derived Vegetable Glycerine Butyrospermum Parkii Butter* - Shea Butter Cetearyl Glucoside - Naturally Derived Emulsifier Tocopherol - Natural Vitamin E Rosa Damascena Oil* - Rose Oil Pelargonium Graveolens Oil* - Rose Geranium Oil Sodium Levulinate - Naturally Derived Preservative Lavandula Augustifolia Oil* - Lavender Oil Lactic Acid - pH Regulator Litsea Cubeba Oil* - May Chang Oil Sodium Stearoyl Glutamate - Naturally Derived Emulsifier Sodium Anisate - Naturally Derived Preservative Naturally Occurring in Essential Oils: Citral*, Citronellol*, d-Limonene*, Geraniol*, Linalool*. Contains Nut Oil. Certified Organic by the Soil Association (*Organically produced 71% of product). Suitable for Vegans. Not tested on animals. Contains nut oil. Our commitment to product purity means we never use artificial fragrances, alcohol (denat.), parabens (including japanese honeysuckle), phenoxyethanol, propylene glycol, formaldehyde (including sodium hydroxymethylglycinate), sodium lauryl sulfate or other skin irritants.
 • 5
  Beste huden min har prøvd

  Postet av Frøydis den 26th Nov 2018

  Har brukt denne noen uker nå og merker stor forskjell på ansiktet mitt. Jeg har slitt med aktiv rosacea siden tenårene så det har vært himmelsk å finne en serie som virkelig gir resultater med en gang.
  Den gir godt fuktighet, smelter deilig på huden og dufter mildt. Har hatt store grove porer siden jeg fikk hudproblemer og for første gang jeg kan huske er de knapt synlige lenger. Huden min roer seg for etter rens der den før kunne være rød i timesvis etterpå. I det lange løp håper jeg å kunne slutte å sminke over huden for å føle meg vel når jeg går ut blant folk.

 • 5
  Beste rens noensinne!

  Postet av Vibeke den 24th Aug 2018

  Denne er helt fantasisk! Gjør huden ren og myk uten at den blir stram og irritert. Lukter godt og er drøy i bruk.

 • 4
  Korrigering

  Postet av Caroline den 25th Oct 2017

  ...jeg skulle gitt en stjerne høyere på alle vurderingene i forrige innlegg. Så ikke alt på skjermen..

 • 3
  Så bra at den kan være den eneste hudpleien du trenger

  Postet av Caroline den 25th Oct 2017

  En utrolig god rens som kan brukes i hele ansiktet, inkludert rundt øynene. Mild og god lukt. Jeg føler at huden ser friskere ut etter vask. Jeg har fet hud, og denne gjør at jeg ikke trenger å påføre noe annet etterpå for å fukte huden. Rett på med sminke! Eneste minuset for meg er at den ikke er god nok til å redusere kviser, svarte prikker og porer over litt tids bruk. Til det trenger jeg sterkere saker.

 • 5
  Fornøyd, men litt høy pris.

  Postet av Anita den 24th Aug 2017

  Gir fuktighet og huden føles myk og ren etter vask. Mild og behagelig duft som minner om sitrongress.

 • 5
  Superbra rens!

  Postet av Sara den 27th Mar 2017

  Beste rensen, både til å ta bort sminke og til vanlig bruk. Blir ikke stram, huden bare føles beroliget. Selvom jeg liker å prøve ut nye hudpleieprodukter, vender jeg liksom alltid tilbake til denne. Tommel opp!

 • 5
  Elsker duften!

  Postet av Amina den 22nd Jan 2017

  Deilig duftande rens! Fing og god konsistens, lett å påføre og rense med. Einaste haka med denne er at den er litt dyr med tanke på at den ikkje er så drøy for meg, fordi eg føler eg må bruke ein del per gang.. Men fantastisk kremrens! Føler at huden blir rein og fin etter å ha brukt denne:)

 • 5
  Best i test

  Postet av Annely den 8th Jun 2016

  The very best cleanser i have ever had.Creamy,mild texture, delish smell and silky feeling after using it.Great for dry,sensitive skin.Removes eye make up also. The fluffy cloth that comes with it is a treat on its own.All tumbs up for sure!

 • 5
  Fantastisk!

  Postet av Christine den 19th Apr 2016

  Denne er en svært god rens! Irriterer ikke, tar bort sminke, pluss for at den kan brukes til øyesminke også ( ihvertfall hverdags sminken) og man blir ikke "stram" i huden etter bruk! Har ikke prøvd de nye klutene som er kommet, men elsker musselinkluten som har fulgt med hittil de gangene jeg har kjøpt denne.