null
  • BYBI Blueberry Booster BYBI en vegansk ansiktsolje som beskytter mot blått lys. Er rik på vitamin A.
  • BYBI Beauty Blueberry Booster, 15 ml
  • BYBI Beauty Blueberry Booster, 15 ml
  • BYBI Blueberry Booster BYBI en vegansk ansiktsolje som beskytter mot blått lys. Er rik på vitamin A.
  • BYBI Beauty Blueberry Booster, 15 ml
  • BYBI Beauty Blueberry Booster, 15 ml

BYBI Beauty Blueberry Booster, 15 ml

229.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

100% KALDPRESSET BLUEBERRY SEED OIL

Blueberry Booster er laget for å gi daglig forsvar mot skader fra såkalt blått lys fra telefoner, bærbare datamaskiner og solen. En booster for å supplere dine eksisterende hudpleieprodukter. Det hjelper til med å absorbere og spre blått lys mens du styrker og gir næring til huden.

BYBIs blåbærfrøolje er et biprodukt fra juiceindustrien, og bruker frø som ellers ville blitt kastet. Den kaldpressede oljen lages til bestilling så det er ikke noe svinn. 

“Can really see the difference with this product. I spend a lot of my time working in front of the screen and find the Blueberry Booster really made a difference in my skin routine. I've started with using 5/6 drops but now feel like 3/4 is enough. I mix it with my moisturiser in the mornings and evenings. The skin feels more plump to touch and looks more even to the eye." - Ewa S, BYBI-kunde om Blueberry Booster

BESKTYTTER

Å eksponeres for blått lys er dårlige nyheter for huden: det kan ikke bare svekke, irritere eller misfarge huden, men kan også øke hastigheten på aldringsprosessen. Det er bevist at blåbærfrøolje fungerer som et naturlig skjold mot blått lys, noe som hjelper til med å forhindre skade på huden.

NÆRING
Blåbærfrøolje er rik på fettsyrer som fôrer huden med essensiell næring og samtidig hjelper til med å holde på fuktigheten. Huden føles jevn, myk og hydrert.

REPARASJON
Blåbærfrøolje inneholder betakaroten, som kroppen gjør om til til pro-vitamin A. Pro-vitamin A bidrar til å forbedre hudens tilstand og overflate, og hjelper med hyperpigmentering og områder med svekket struktur.

Anbefalt bruk:Boosterene fra BYBI er som et "kosttilskudd" for hudpleien din og kan legges til eksisterende produkter for å forbedre ytelsen. Drypp i håndflaten, bland et par dråper i serumene, fuktighetskremene eller foundation, smør ansiktet og nakken. Alternativt kan du bruke 2-3 dråper direkte på huden.

Vær oppmerksom på at Blueberry Booster ikke beskytter mot UV-stråler, så vi vil alltid anbefale å bruke SPF også.

Resirkulering:

Kartong, glassflaske, glasstammen av pipetten er 100% resirkulerbar. Resten av pipetten er ikke resikulerbar i vanlig gjenvinning, men kan sendes tilbake til BYBI i England for resirkulering eller gjenbruk. 


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil