• BYBI Beauty Buriti Booster BYBI er en kaldpresset og vegansk ansiktsolje. Fin til blass og livløs hud. Gir glød og beskytter mot forurensing og UV. Inneholder Vitamin-A.

BYBI Beauty Buriti Booster, 15 ml

Før: 169.00,-
Nå: 149.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dette produktet er perfekt for deg med livløs hud og normal hud som trenger litt ekstra glød. BYBI Buriti Booster er laget av kaldpresset buritiolje. Med beskyttende og utjevnende effekt er den ypperlig å bruke om dagen. Kan brukes som en del av din eksisterende hudpleierutine. 

Buritioljen er proppet full med kraftfulle antioksidanter som jobber for å beskytte huden mot forurensning og UV. Boosteren er perfekt å bruke for alle som bruker tid i kollektivtrafikken og bare ønsker at huden skal være godt beskyttet mot daglig stress. 

Buritioljen er presset fra frukten på burititreet, en palme fra Amazonas som er kjent som "Livets tre". Den er superrik på vitaminene A og E som støtter vedlikeholdet av sunn og glad hud. Buriti er den rikeste kilden av naturlig betakaroten som bidrar til å beskytte mot frie radikaler, forurensning og UV. 

Buriti Booster kan gå rett inn i hudpleierutinen du har i dag - ta et par dråper av den med serum, krem eller balmer og påfør den på ansikt og hals. Alternativt kan du bruke den alene, rett på huden som en vanlig ansiktsolje. Bruk den om morgenen før huden utsettes for forurensning, harde værforhold og UV-stråler. 

Produktet er vegansk.

Anbefalt bruk:

Bruk et par dråper av den sammen med serum, krem eller balmer og påfør den på ansikt og hals. Alternativt kan du bruke den alene, rett på huden som en vanlig ansiktsolje. Kan brukes hver dag og er ekstra fin under foundation for en silkemyk glød. 


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

 

 

 

Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil