null
 • BYBI Beauty Bakuchiol Booster BYBI er en alternativ retinol, vegansk og helt naturlig booster. Som gir strammere og fastere hud. Motvirker rynker, antiaging og aldringstegn.

BYBI Beauty Bakuchiol Booster, 15 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

169.00,-

Dette produktet er perfekt for deg med skadet hud som ønsker mykere og fastere hud. BYBI Bakuchiol Booster består av 1% Bakuchiol og 99% Squalane. Bakuchiol høres nok fremmendt ut for mange, men dette er en planteolje som er et ypperlig alternativ til vitamin A, også kjent som retinol. Denne naturlige oljen linkes til kollagenproduksjon og kan forbedre huden betydelig("plump" hud, mindre synlige fine linjer, trøtthet), uten de negative bivirkningene som vanlig retinol har (som tørr/flassete hud, irritasjon og økt UV-sensitivitet). 

Sammen med de mykgjørende egenskapene fra squalane (fra oliven) så er dette en skikkelig kraftfull booster til huden. 

Bakuchiol Booster kan gå rett inn i hudpleierutinen du har i dag - ta et par dråper av den med serum, krem eller balmer og påfør den på ansikt og hals. Alternativt kan du bruke den alene, rett på huden som en vanlig ansiktsolje. Denne brukes kun om kvelden. Selv om den ikke gjør huden UV-sensitiv, så anbefaler vi alltid at du bruker solfaktor neste dag - det er bedre for huden din. 

 Produktet er vegansk. 


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

 

 

 

Squalane (Olive), Bakuchiol
 • 5
  Beste oljen!

  Postet av Jannike den 12th Jun 2020

  Jeg ville prøve en mildere og mer naturlig form for retinol, så ga denne et forsøk. Den fungerer helt utmerket alene på huden om natta, og jeg våkner med fløyelsmyk og gjennomfuktet hud som både føles og ser mer plump ut. Den er lett å fordele jevnt utover i ansiktet og trekker raskt inn. Helt nydelig!

 • 5
  Føles dødsbra på huden!

  Postet av Amanda J. J. den 15th Nov 2019

  Hadde ikke allverdens forventninger til dette produktet for å være helt ærlig, etter en bob-bob erfaring med ByBis beauty dust. Men var veldig nysgjerrig på ingrediensen bakuchiol! Denne overrasket stort, og veldig positivt. Den lukter litt som papir - på en merkelig tilfredsstillende måte, og finnes ikke irriterende på huden. Den glir deilig på huden på grunn av squalane-basen og trekker lett inn. Hver kveld jeg brukte denne, våknet jeg med tydelig beroliget hud morgenen etter.
  Hadde det ikke vært for at jeg hadde et granactive retinoid-produkt å bruke opp hadde jeg kjøpt denne igjen på flekken!