null
 • BYBI Beauty Babe Balm BYBI er en naturlig vegansk balm for hele familien. Multiprodukt for tørr og sprukken hud. Fin til såre lepper. Uten parfyme.

BYBI Beauty Babe Balm, 30 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

269.00,-

Endelig er den tilbake - og nå i en forbedret utgave! 

Dette nydelige multiproduktet av en balm har nå en enda lettere og mer kremet konsistens. Den trekker lettere inn i huden og er lettere å få ut av tuben. 

Babe Balm er et ekte multiprodukt med det lille ekstra. Den deilige balmen kan brukes som både highlighter, fuktighetskrem, ansiktsrens, som primer under sminke, på øyebryn, på tørre hæler og albuer, på leppene, på hårtuppene og mer. Et produkt hvor kun fantasien setter begrensninger (så definitivt en innertier for oss). 

Coensym Q10 er balmens "hero ingredient" sammen med en næringsrik kombinasjon av monoi, squalene, hibiscus og ringblomst. 

Tuben kan se ut som en vanlig plasttube, men her er det faktisk sukkerrør som er brukt som base i stedet for petroleum! En mer miljøvennlig måte å oppbevare de fine produktene på. 

Babe Balm gir rikelig med fukt og mykgjør så og si alt den berører. Balmen er vegansk og selvsagt ikke testet på dyr. 

Anbefalt bruk:

Brukes overalt hvor du trenger ekstra fukt og pleie. Kan for eksempel brukes i ansiktet som fuktighetskrem eller som highlighter, på øyebryn, på tørre hender og hæler, på leggene m.m. Her er det bare fantasien og behovet som setter begrensningene :-)


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

 

 

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, 

Camellia Japonica (Camellia) Seed Oil, 

Squalene (Olive), 

Rhus Verniciflua (Berry Peel) Cera, 

Caryocar Braziliensis (Pequi) Fruit Oil, 

Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, 

Cocos Nucifera (Coconut) Oil,

Hibiscus Sabdariffa (Hibiscus) Seed Oil, 

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, 

Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, 

Tocopherol (Vitamin E),

Calendula Officinalis (Marigold) Flower, 

Maltodextrin, 

Gardenia Taitensis Flower Extract (Monoi), 

Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, 

Ubiquinone (Coenzyme Q10), 

Citric (Fruit) Acid

Vegansk.

 • 1
  Falt ikke i smak

  Postet av Madeleine den 4th Oct 2019

  Dette er det første produktet som virkelig har skuffet meg fra Skinlove. Her var det totalt skivebom. Konsistensen er helt skrekkelig og den er ubehagelig å smøre på huden. Vegrer meg nesten for å bruke den og vurderer å kvitte meg med den. Jeg sliter med tørr hud nå på høsten og vinteren og denne virker til å gjøre situasjonen verre. Får en ubehagelig tørrhetsfølelse av å smøre den på og tar ikke lang tid før det føles som at jeg har vasket opp og brukt masse kjemikalier og burde smøre meg igjen. Beklager, denne var ikke for meg.

 • 5
  Digger denne

  Postet av Marthe den 26th Sep 2019

  Dette er virkelig et must have multiprodukt. Jeg har den alltid med i veska, og bruker den hovedsakelig som leppebalm og håndkrem. Men den fungerer også som nødhudkrem til tørre partier i ansiktet og ellers på huden. Har også brukt den på barna. Den lukter godt, og ikke for mye. Lett konsistens (hvis du ikke tar for mye, da tar det litt tid å trekke inn).

 • 5
  Helt herlig produkt!

  Postet av Sarah den 11th May 2019

  Super balm som kan brukes til det meste. Gir en fin glød og frisk lett glans om den brukes i ansiktet, er super som highlighter. Jeg bruker lite sminke og er fan av å få mest mulig ut av få produkter, og denne er absolutt blitt en av mine must haves. Jeg sliter med tørre partier i ansiktet på vinteren og bruker nå denne balmen fremfor dagkrem, føler virkelig den gjør huden min godt. Brukes også daglig som leppepomade og håndkrem, i love it!

 • 5
  Gjør jobben sin

  Postet av Una den 11th May 2019

  God duft! Føles pleiende og hjelper min tørre hud både i ansikt, lepper og hender. Drøy i bruk. Veldig fornøjd!