null
Solkrem til ansikt og under øyne
2nd Mar 2021

Solkrem til ansikt og under øyne

De siste årene har vi fått inn mange solkremer for ansiktet. De har en lettere konsistens enn de som brukes for kropp. De er laget for å være så lette at de kan brukes daglig og også under sminke.

Området rundt øynene blir ofte glemt. Dette er også et viktig område og huske å påføre solfaktor, men har du ekstremt følsomme øyne så kan det være ubehagelig å ha solkrem så nært på. Prøv deg frem med disse vi har for ansikt. De er mildere en de som ofte brukes på kropp. Husk også at solbriller beskytter veldig godt dersom de har den rette merkingen. Har de merket CE eller UV400 så beskytter de garantert mot 99% av UV- strålene. En hatt eller caps beskytter også.

Her får du en presentasjon av alle solkremene vi har for ansikt.

Vil du hoppe rett til utvalget i nettbutikken kan du trykke HER.

NUORI Mineral Defence, Solkrem SPF30
En naturlig solkrem som gir bredspektret UV-beskyttelse med solfaktor 30.
En ny generasjon transparent og non-nano sinkoksid gir god beskyttelse uten å etterlate et hvitt lag på huden. Kremen har en silkemyk tekstur og gir et matt resultat. Dette gjør solkremen perfekt til hverdagsbruk. Passer like godt til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Solkremen til NUORI er helt duftfri.


BYBI Day Defence SPF30 Moisturiser
Er en solkrem med sheasmør og aloe vera som er lett å smøre ut, trekker raskt inn og som ikke etterlater en hvit hinne på huden. Kan brukes av alle hudtyper. Inneholder ingen essensielle oljer så den kan fint passe til sensitiv hud og neser.


Pai British Summer Time Sensitive Sunscreen SPF30
En perfekt solkrem for alle med sensitiv hud. Denne er verken klissete eller irriterende på huden.
Her jobber det naturlige, fysiske UV-filteret sinkoksid mot UVA OG UVB. Mens bomullsekstrakt samtidig jobber med å reparere huden for skader den har fått fra nettopp UVB, UVA, infrarødt og synlig stråling.

"Jeg har nesten ikke lyst til å skrive positivt om denne, for da er den kanskje utsolgt når jeg må ha ny! Men den er virkelig god! Den lukter godt, trekker fint inn i huden og blir IKKE et hvitt lag oppå. Den er ganske drøy, i alle fall likt som andre solkremer. Ungene vil kun ha denne i ansiktet, fordi den lukter så godt av honning :) denne kjøper jeg igjen!" -Marthe Larsen

"Jeg opplever at denne solkremen gir god beskyttelse, trekker godt inn og gjør ikke huden hvit. Min hud blir fort blank til vanlig, men denne solkremen virker faktisk mattende og poreforminskende og er god som underlag for sminke. Anbefales!
" -Ingrid


Hynt Dagkrem med SPF25
Lett dagkrem med bredspektret solfaktor 25. Non-nano titaniumdioksid fungerer som et fysisk UV-filter. Betennelsesdempende og antioksidantrike økologiske planteekstrakter som krameria (rhatany rot), grønn te, lakris og vill stemorsblomst lindrer og beskytter huden. Ypperlig som base før påføring av sminke. Denne fløyelsmyke kremen beskytter huden samtidig som den tilfører fukt. Er ikke hvit ved påføring. Mild blomsterduft.

"Denne kremen er kjempegod! Jeg savner ofte den litt luksuriøse følelsen hos naturlige produkter, men ikke med denne kremen. Den lukter helt fantastisk, er lett å påføre, og kjennes silkemyk ut på huden. Den fukter godt, og jeg har ikke blitt solbrent når jeg har brukt denne, selv ikke i stekende sol i Spania. Jeg synes den er litt skinnende rett etter påføring, men den trekker godt inn i huden etter hvert. Skulle ønske den var litt billigere, da dette har blitt et nytt must have-produkt hos meg. Jeg har sensitiv og kombinert hud, og denne funker godt. Anbefales!" -Nadia

"Er utrolig fornøyd med denne kremen. Den beste dagkremen jeg har prøvd med solfaktor. Lukter helt nydelig! Bare litt trist at den er så dyr, for denne har jeg lyst til å bruke hele tida." -Tone Alice

Nylige innlegg