null
 • Bentley Sunflower naturlig balsam for alle hårtyper, 250 ml

Bentley Sunflower naturlig balsam for alle hårtyper, 250 ml

(4 reviews) Skriv en omtale

Før: 89.00,-
Nå: 53.40,-

Dette er en herlig balsam for alle hårtyper, laget fra bare naturlige ingredienser. Noen av de viktigste ingrediensene i denne balsamen er solsikke, sheasmør og kamomille. Sheasmør og solsikkeolje mykgjør håret uten å etterlate det fettet, mens egenskaper fra kamomille beskytter håret fra slitasje.

Ingrediensenes mildhet gjør at denne også er egnet for barn.

Sertifisert økologisk av Soil Association og sertifisert vegan.

 

 

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Betaine, Coco-Glucoside, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil*, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil*, Limonene*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum* * Certified Organically Grown Ingredient
 • 3
  Enkel balsam, men ikke drøy

  Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

  Denne balsamen er en veldig lett og enkel balsam, den lukter helt ok men gjør ikke så mye for håret. Det største minuset er at den ikke er drøy i bruk, men på den andre siden er den heller ikke så dyr. Jeg foretrekker nok andre balsamer på nettsiden over denne, feks. Africa Organics sine.

 • 1
  Anbefaler ikke

  Postet av Nadia Astrid den 24th Jan 2019

  Jeg og samboeren var ikke fornøyd med denne i det hele tatt. Brukte den sammen med en sjampo i serien (pomegranate), og håret føltes urent, tørt og skadet etter bruk. Det var også vanskelig å børste håret da det ble seigt og flokete. Fine ingredienser, bra pris og helt OK lukt, men vi syntes ikke den var verdt det. Kommer ikke til å kjøpe igjen.

 • 2
  Ikke helt fornøyd!

  Postet av Linn den 23rd Feb 2016

  Det største plusset med denne er prisen, at den lukter godt, og at den har gode ingredienser. Jeg kan desverre ikke anbefale dette produktet videre til andre, hvertfall ikke de som har flokete og litt fett hår som meg. Jeg liker ikke konsistensen på produktet, føles som en body lotion en tar i håret, og som ikke lar seg vaske helt ut. Føler ikke den gir spesielt med næring til håret, og den gjør håret veldig flokete å gre. Den er heller ikke særlig drøy i bruk.

 • 2
  Ikke min favoritt

  Postet av Elin den 4th Sep 2015

  Ble ganske skuffet over denne. Prisen er bra og den lukter godt, men håret blir utrolig flokete og vanskelig å gre etter bruk (og mitt hår er vanligvis veldig lett å gre og floker seg aldri). Bruker den sammen med Bentley Organic Shampo, men kommer nok ikke til å kjøpe noen av dem igjen.