null
 • Bentley Pomegranate sjampo for farget, tørt og skadet hår, 250 ml

Bentley Pomegranate sjampo for farget, tørt og skadet hår, 250 ml

(2 reviews) Skriv en omtale

Før: 89.00,-
Nå: 53.40,-

Denne sjampoen er laget fra bare naturlige ingredienser og er spesielt godt egnet til farget, tørt og skadet hår. Granateple, oliven og aloe vera er noen av hovedingrediensene i denne sjampoen. Sammen gir disse ingrediensene håret næring til å gjenoppbygges, mens søtappelsiner stimulerer tørt og livløst hår.

Denne sjampoen er sertifisert økologisk av Soil Association og sertifisert vegan. Ingrediensenes mildhet gjør at denne også er egnet for barn.

 

 

 

 

 

 

Aqua (Water), Lauryl Betaine, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Leaf Oil*, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil*, Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil*, Limonene*, Eugenol*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Extract, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum*

* Certified Organically Grown Ingredient
 • 2
  Ikke noe for mitt slitte hår..

  Postet av Caroline den 27th Mar 2019

  Dette er muligens en helt ok sjampo, men den hjalp dessverre alt for lite på mitt slitte hår med permanent i forhold til mange andre sjampoer jeg har prøvd for tørt og skadet hår.

 • 1
  Ikke bra..

  Postet av Nadia Astrid den 24th Jan 2019

  Denne sjampoen skuffet meg veldig. Jeg har tidligere hatt veldig god erfaring med de naturlige sjampoene på denne siden, men denne var egentlig ganske forferdelig. Jeg har tykt krøllete hår, og samboeren min har fint rett hår - og begge var misfornøyde. Jeg følte den ikke rengjorde i det hele tatt, og håret mitt var slitt, tørt og vanskelig å gre etter bruk (selv etter bruk av balsamen). Samboeren min følte håret kjentes skittent ut.

  Den får to stjerner på grunn av fine ingredienser, god lukt og pris, men ellers ville jeg aldri brukt denne igjen. Det kan jo hende den funker for andre, men den var virkelig ikke noe for oss. Veldig synd, da denne er billigere enn mange andre naturlige sjampoer.