null
 • Bentley Organics Vaskemiddel - Spray for kjøkken, 500 ml

Bentley Organics Vaskemiddel - Spray for kjøkken, 500 ml

(3 omtaler) Skriv en omtale

Før: 129.00,-
Nå: 77.40,-

Deilig, frisk og naturlig spray til rengjøring på kjøkkenets vaskbare overflater. Frisk duft av sitrus og en veldig effektiv rengjøringsspray. Rengjør effektivt også de fete flekkene fra matlaging.

Sertifisert økologisk av anerkjente Soil Association. Vegansk.

Aqua (Water), Decyl Glucoside, Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf Juice Powder)*, Lauryl Betaine, Citric Acid, Lactic Acid, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Limonene*, Parfum (Fragrance)*.

*Certified Organically Grown Ingredient
 • 5
  Effektiv!

  Postet av Kristin J. den 22nd Feb 2017

  Jeg har aldri vært fan av kjøkkensprayer, men denne har forandret meningen min. Superfornøyd med denne! Den fjerner effektivt fettflekker og annet som vises på kjøkkenbenken.

 • 5
  Effektiv kjøkkenspray med behagelig duft

  Postet av Ania den 7th Oct 2015

  Denne sprayen er fantastisk; den fjerner fett og matrester effektivt, og har en mild og behagelig duft. Dessuten ser emballasjen såpass kul ut at den får stå fremme på kjøkkenbenken. Superbra produkt!

 • 4
  Fantastisk produkt!

  Postet av Tone H den 7th Oct 2015

  Vi har kjøkkenbenk av tre, og jeg har- særlig etter at vi fikk barn - følt litt ubehag over å benytte giftige kjemikalier til rengjøring av benkeplaten, når vi så ofte har mat rett på den. Det trenger jeg ikke bekymre meg for lenger, samtidig som det blir like rent og pent som før! Storartet produkt! :)