null
  • Bentley Lavender naturlig sjampo for normalt til tørt hår, 250ml

Bentley Lavender naturlig sjampo for normalt til tørt hår, 250ml

(1 omtale) Skriv en omtale

Før: 89.00,-
Nå: 53.40,-

Denne sjampoen er laget fra bare naturlige ingredienser og er spesielt godt egnet til normalt til tørt hår. Lavendel, aloe vera og jojoba er noen av hovedingrediensene i denne sjampoen. Lavendel hjelper til å pleie håret mens aloe vera og jojoba gir fuktighet og balanse til tørt hår.

Denne sjampoen er sertifisert økologisk av Soil Association og sertifisert vegan. Ingrediensenes mildhet gjør at denne også er egnet for barn.

 

 

Aqua (Water), Lauryl Betaine, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil*, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil*, Limonene*, Linalool*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Extract, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum*

* Certified Organically Grown Ingredient
  • 4
    Blei bedre etterhvert!

    Postet av Julie ES den 19th Jul 2019

    Første gangen jeg prøvde denne sjampoen blei håret mitt kjempefett! Men jeg nekter å kaste en nyåpnet flaske, og etterhvert som håret mitt vendte seg til den så fungerte den ganske greit. Men det merkes at det ikke er en så veldig luksuriøs sjampo og man må også bruke ganske mye hver gang, ikke drøy i det hele tatt. Det positive er at jeg ikke fikk noen allergisk reaksjon og at prisen er av de rimeligere på nettsida. Dette gjør at jeg kanskje kjøper den igjen ved en senere anledning.