null
  • Bambus
  • Hamp
  • Charcoal
  • Bomull
  • Beaming Baby Innlegg til Tøybleier
  • Bambus
  • Hamp
  • Charcoal
  • Bomull
  • Beaming Baby Innlegg til Tøybleier

Beaming Baby Innlegg til Tøybleier

(No reviews yet) Skriv en omtale

99.00,- - 135.00,-

Bleieinnlegg brukes i tøybleier fra Beaming Baby for å absorbere fuktighet. De ulike innleggene har ulik absorberingsevne og tykkelse slik at du kan velge akkurat det innlegget som passer best til ditt barns behov.

Vi har fire forskjellige innlegg; bambus, hamp, charcoal og bomull.

Bambus:
Veldig absorberende og tørker fort. De er supermyke og tar raskt bort fuktigheten fra barnets følsomme hud. Bambus er 40 % mer absorberende enn bomull. Bambusinnleggene har to lag med bambus og en kjerne som består av to lag med mikrofiber. Denne kombinasjonen gjør att innleggene absorberer væske raskere enn en 100% bambusforing, og de vil tørke raskere etter vask, noe som igjen gjør at de er kjapt klare til nytt bruk Bambusen er sertifisert økologisk og dyrkes bærekraftig.

Hamp:
Hampinnlegget er laget av fire lag stoff og stoffene er 55 % hamp og 45 % økologisk bomull. Dette er det mest absorberende alternativet, men det tar lenger tid å tørke etter vask. Dette er det tynneste innlegget og vår erfaring er at det passer veldig godt til de minste babyene på grunn av dette.

Charcoal:
Veldig absorberende og tørker fort. Disse innleggene er de aller mykeste. Charcoal innleggene består av fem lag, to lag bambuscharcoal; ett på topp og bunn og tre lag med mikrofiber i midten. Mikrofiber gjør at dette er en lett variant og tørker raskt, noe som igjen gjør at barnet føler seg tørr og komfortabel.

Bomull:
Veldig absorberende og tørker fort. 100 % bomull. Bomullen som brukes i dette innlegget er sertifisert organisk og dyrket bærekraftig.

Hvert av disse innleggene passer fint i baklommen på tøybleiene og blir liggende langs hele bleien på innsiden. For å gjøre vaskingen av tøybleiene og innlegg enklere brukes det et innleggspapir innerst mot babyens hud. Dette er et mykt stoffpapir som ligger innerst til huden. Det forhindrer avføring å trenge gjennom til den øvrige bleien, og som enkelt kan tas ut og kastes.

Hver tøybleie man kjøper inneholder ett bambusinnlegg av størrelsen 35cm x14 cm.

Greit å vite om vask
Før du bruker innleggene for første gang bør de vaskes. Innleggene vil oppnå full absorbsjon når de har blitt vasket ca 5 ganger. De trenger ikke å tørkes mellom hver vask.

Når barnet er klar for ny bleie

-Kast innleggspapiret i søpla 
-Legg innlegget og bleien i en tett bleiebøtte eller en våtpose, der kan de ligge til du er klar til å sette på en vaskemaskin 
-Vaskes i maskinen på 40-60 grader (Beaming Baby anbefaler å vaske de på 40 grader, men å ta en "boost" på 60 grader en gang i blant eller når de er ekstra skitne. For å tilstrekkelig drepe bakterier bør tøybleier vaskes på 60 grader, så det er vår anbefaling).
-Tørkes på tørkestativ eller på svak varme i tørketrommelen

Bambus: To lag med bambus og en kjerne som består av to lag med mikrofiber. Bambusen er sertifisert økologisk og dyrkes bærekraftig. Hamp: Laget av fire lag stoff og stoffene er 55 % hamp og 45 % økologisk bomull. Charcoal; Består av fem lag, to lag bambuscharcoal; ett på topp og bunn og tre lag med mikrofiber i midten. Bomull; 100 % bomull. Bomullen som brukes i dette innlegget er sertifisert organisk og dyrket bærekraftig.