null
  • Badger Jojoba Hårolje tørr hodebunn, 59 ml

Badger Jojoba Hårolje tørr hodebunn, 59 ml

(1 review) Skriv en omtale

299.00,-

Badger Balm er eksperter på oljer og her har de laget en økologisk hårolje spesielt for tørr hodebunn.

En tørr hodebunn trenger ekstra fuktighet for å leges så Badger har formulert en blanding av planteoljer som gir fuktighet samtidig som den lindrer en kløende hodebunn og forbedrer teksturen i håret. Rosmarin er den tradisjonelle urten for å gi sunt hår fordi den stimulerer håret i røttene og fremmer sunt hår fra bunnen. Tetre og rosmarin renser hodebunnen og gir fuktighet, mens jojoba- og solsikkeolje går dypt i røttene. Jojobaolje pleier hår og hodebunn, og hjelper til å fremme balanse, mens vitamin E fra solsikke gir næring til tørt hår og fremmer et skinnende vakkert utseende.

Jojoba Hair Oil Ingredients: *Simmondsia Chinensis (Organic Jojoba) Oil, *Helianthus Annuus (Organic Sunflower) Oil, *Rosmarinus Officinalis (Organic Rosemary) Essential Oil, *Menthol (Organic Menthol Crystals), Essential Oils of *Melaleuca Alternifolia (Organic Tea Tree), *Mentha Piperita (Organic Peppermint), *Lavandula Angustifolia (Organic Lavender), and Tocopherol (Sunflower Vitamin E).

* = Sertifisert økologisk
  • 5
    Standard-produkt hos hele familien

    Postet av Tonje den 19th Jul 2020

    Denne hodebunnsoljen brukes av hele familien før en dusj og er en livredder når det kommer til alle slags hodebunnsproblemer. Den perfekte blandingen gjør at både oljete, tørr og sopp-flass kan holdes under kontroll. Dette er det eneste som funker på hodebunnsproblemene mine,.