null
 • Badger Argan Face Oil, 29.5 ml

Badger Argan Face Oil, 29.5 ml

(3 omtaler) Skriv en omtale

269.00,-

Badger Argan Face Oil er en økologisk ansiktsolje som kan brukes av alle hudtyper.

Oljen er balanserende og fuktighetsgivende og hjelper til å beskytte huden mot frie radikaler. Badger Argan Face Oil vil hjelpe huden til å holde sin naturlige fuktighetsbalanse og etterlater huden myk og glødende.

Oljen er testet som non-comedogenic. Den består av en eksotisk blanding med økologiske, plantebaserte superfoods for å beskytte, gjenoppbygge, balansere og gi fuktighet til alle hudtyper. Den dufter lett av blomster og sitrus med litt avkjølende mynte til å løfte sinnet og sansene. Selveste arganoljen er kjent for å gi super fuktighet og antioksidanter til å beskytte huden.

*Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, *Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, *Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil, *Citrus Aurantium Dulcis ( Orange) Peel Oil, *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, *Santalum Album (Sandalwood) Oil, Tocopherol (Sunflower Vitamin E), *Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil.

*sertifisert økologisk
 • 5
  Tommel opp

  Postet av Linn den 13th Aug 2019

  Kjøpte denne etter å ha lest de to forrige anmeldelsene. Og er helt enig i at dette er den beste og rimeligste ansiktsoljen jeg har prøvd. Har en hudtype som fort blir fet utover dagen, men har ikke opplevd det med denne! Anbefales på det sterkeste. I tillegg er den veldig drøy i bruk, og nærmest luktfri.

 • 5
  Beste ansiktsoljen

  Postet av Gina den 15th Sep 2018

  Kjøpte denne etter å ha lest omtalen til Hege da jeg har samme hudtype og må si meg helt enig; dette er den beste og rimeligste ansiktsjoljen jeg har prøvd.

 • 5
  Perfekt balanse

  Postet av Hege den 22nd Apr 2017

  Jeg anbefaler denne til fet underhud med dehydrert overhud (blank hud med litt urenheter som ofte føles tørr og litt sensitiv) da denne balanserer talgproduksjonen pga. egenskapene til jojoba! Anbefaler alle å lese litt om non-comedogenic face oils for å se hvor fantastisk det faktisk kan være om du velger riktig olje. Jeg bruker denne etter toner, før alt annet i min rutine. Vent gjerne litt for å la den trekke ordentlig inn, og med riktig mengde vil ikke denne kjennes på huden. Billig og ofte et bedre alternativ enn de fancy merkene som finnes der ute. Jeg håper dere får resten av ansiktsoljene til Badger her på skinlove :) Klem