null
 • Antonin.B Ceramides Enriched Desert Serum for håret, 20 ml

Antonin.B Ceramides Enriched Desert Serum for håret, 20 ml

(3 reviews) Skriv en omtale

439.00,-

Bare noen få dråper av dette hårserumet gir næring og nytt liv til tørt, farget og skadet hår.

Serumet inneholder en smart blanding av planteoljer som hjelper til med å gjenopprette hårets naturlige oljebalanse.  Oljene er plukket ut fordi de har evnen til å penetrere hårstrået for å gjøre det mykere, sterkere og friskere uten å tynge det. Serumet motvirker frizz og porøsitet.

Ceramider fra hvetekim og saflor reparerer og bygger opp skadet hår. Den utglattende effekten gjør at frisyren holder seg lengre etter føning og varmestyling.
 
Kan brukes av både kvinner og menn.
 
Serumet kommer i en beskyttende sort glassflaske. 
 
For tips til tre smarte måter å bruke serumet på klikker du på fanen om anbefalt bruk.
 
Ved å bruke den afrikanske Desert Date Oil i serumet sitt støtter de befolkningen som bor i ytterkanten av Sahelørkenen som ligger mellom Sahara i nord og den Sudanske savannen i sør. Menneskene her begynte å plante disse trærne for å beskytte seg fra ørkenen. Med tiden har de laget et levebrød av å plante og bruke disse trærne som gjør det mulig å bygge skoler og arbeidsplasser i nærheten av sitt hjem
 

Mer om ingrediensene:

Desert date, kukui og hasselnøtt tilfører vitaminer, essensielle fettsyrer og antioksidaner som bygger opp hårets forsvar mot elementene.

Agurkurt er veldig rik på omega 6 som motvirker aldring og holder fuktnivåene oppe. Paranøtter tilfører mineraler, deriblant selen, som lukker de ytre skjellagene og forhindrer flisete tupper.

Jojoba balanserer hodebunnens sebumproduksjon. Kokosolje forsterker formulaen med sine proteiner som er svært like hårets egne proteiner.

Saflor er en lett olje som inneholder naturlige ceramider. Brokkoli og Crambe (Abyssinian oil) er næringsrike og er et fantastisk alternativ til silikoner. De tilfører begge en glatt tekstur og booster hårets glans.

For å gjøre serumet enda mer effektivt har de tilført ceramider fra hvete som kan penetrere hårstrået og bygge det opp fra skader det påføres fra føning og varmebehandling.

Serumet er infusert med ylang-ylang som styrker og gir glans. Sitron, lime, palmarosa og Bourbon geranium renser og detoxer håret.

Anbefalt bruk:

Every day leave-in
Du trenger 2-4 dråper per gang avhengig av lengde, tykkelse og tekstur på håret ditt. Varm opp dråpene mellom håndflatene før du stryker det over håret. Fokuser litt ekstra på hårtuppene. Har du veldig fint og tørt hår bør du unngå hodebunnen. 

Deep treatment
Bruk mengde serum tilsvarende en full pipette. Fordel gjennom håret. For best resultat bør håret være fuktig. La serumet virke over natten. Vask håret som vanlig. 

Blow drying tip

Fordel 2-3 dråper i fuktig hår. Føn håret. Bruk rettetang hvis du ønsker det. Til slutt tilfører du 2-3 dråper over hele håret for et glanfullt hår og et mer holdbart resultat. 

Balanites aegyptiaca (Desert date) oil*, Brassica abyssinica (Abyssinian) oil*, Bertholletia excelsa (Brazil nut) oil*, Carthamus tinctorius (safflower) oil*, Corylus avellana (Hazelnut) oil*, Aleurites moluccana (Kukui) oil*, Caprylic/Capric Triglycerides, Simmondsia chinensis (Jojoba) oil*, Borago officinalis (Borage) oil*, Coco-Caprylate/Caprate, Coconut Alkanes (and) Coco-Caprylate/Caprate, Cocos nucifera (Coconut) oil*, Triticum vulgare (Wheat) flour lipids, Tocopherol, Cananga odorata (Ylang-ylang) oil*, Brassica oleracea (Broccoli) seed oil*, Citrus limonum (Lemon) oil*, Citrus aurantifolia (Lime) oil*, Cymbopogon martinii (Palmarosa) oil*, Pelargonium rosae (Geranium) oil*, Benzyl benzoate°, Benzyl salicylate°, Citral (geranial and neral)°, Citronnellol°, Eugenol°, Farnesol°, Geraniol°, Limonene°, Linalool°.

 

*ingredients from organic farming

 

°components naturally present in essential oils

 

100 % of the total ingredients are from natural origin

 

79.40 % of the total ingredients are from organic farming

 

Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

 • 5
  Fantastisk serum for slitte tupper og sliten hårsjel!

  Postet av Eva Mari den 27th Mar 2020

  Jeg har tenkt og tenkt på dette serumet i noen år nå. Striping har gjort mitt nordiske hår til et porøst mareritt når det gjelder tuppene mine. Og tilbakemeldingene har kommet på dette produktet og lovet mirakler, men jeg har ikke turt å teste, litt pga prisen. Jeg har kjøpt så mange andre mirakelkurer for mitt svært kompliserte hår (fet hodebunn, hår uten glans, porøse tupper, det vokser sent, null volum, masse småhår/frizz, lista er lang!) og bare blitt skuffet og brukt mye penger på det. Så til slutt fikk jeg motet i meg og spurte om skinlove hadde tester. Og heldig var jeg, for det hadde de og jeg var veldig spent mens jeg ventet på posten! En liten dråpe på fingrene, varmer den mellom hendene og påfører kun tuppene og voilà! Det er som å ha vært hos profesjonell sminkør og airbrushing på tuppene mine. Det gir glans, men ikke så mye at det ser fett ut. Det føles mykt, men ikke oljete. Og det holder hele dagen. Og jeg er superglad!!! Nå går jeg ikke rundt med stålull på skuldrene lengre, og en ny - stor flaske har allerede blitt innkjøpt. For min del var dette en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg håpet den skulle være en mirakelkur, og det var det.

 • 5
  Må-ha-produkt!!!

  Postet av Siri den 27th Feb 2019

  Ingen over, ingen ved siden!!!! Rett å slett en klasse for seg og jeg har prøvd MYE til mitt kjemisk skada hår!!! Anbefales virkelig

 • 5
  Super hårolje/hårserum/hårkur

  Postet av Anita Areklett den 26th Sep 2017

  Denne er helt nydelig! Gjør håret mykt og mer skinnende, uten at den tynger eller gjør håret fett. Jeg bruker noen dråper i fuktig hår litt før jeg føner det, kun i tuppene og litt oppover lengden. Virker også som den gjør håret sterkere og sunnere. Håret mitt digger den!