null
  • Antonin.B Intense Honey Butter hårvoks og treatment, 30 ml

Antonin.B Intense Honey Butter hårvoks og treatment, 30 ml

399.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Intense Honey Butter er både en lett hårvoks og treatment i ett produkt. Det er laget for å bekjempe frizz, styrke hårtuppene, gi glans og definisjon til håret. Voksen gir definisjon til håret gjennom å separere hårstråene. Det tilfører samtidig rikelig med fukt og næring til håret. 

Produktet har konsistens som en veldig lett hårvoks som smelter raskt til olje mellom håndflatene. Intense Honey Butter er sammensatt av kun naturlige, økologiske og "cruelty free"-ingredienser.

Dette produktet var opprinnelig planlagt som et stylingprodukt, men det inneholder så mye pleiende ingredienser at det brukes like mye som hårmaske som til styling. Vi elsker at det er et multiprodukt som gir definisjon, temmer frizz og slitte hårtupper og samtidig gjør håret mykt, elastisk og glansfullt. Voksen gir mer definisjon til håret enn det gir hold. Prøv med litt mindre produkt enn du tror første gangen. Voksen er drøy i bruk og en krukke vil vare lenge.

Antonin .B sin filosofi er at håret skal være like sunt som det er vakkert.

Kan brukes året rundt som styling og som "finishing treatment". Er spesielt godt egnet til tykt hår, frizzy hår og afrotekstur. Kan også brukes på tynt hår som er kort. 

Hår som er både tynt og har fine hårstrå anbefales å bruke dette produktet som intensivbehandling før sjamponering.

Hår som er tynt med grovere hårstrå kan bruke dette produktet med de normale anbefalingene, spesielt hvis det har fall og krøller.

Klikk på fanen Anbefalt bruk for å se to metoder for å benytte dette produktet på.

Mer om ingrediensene:

Honey Butter inneholder to rike fuktighetsgivere, økologisk honning og vegetabilsk glyserin som binder og lukker fuktigheten inne i håret for å holde det hydrert.

Kokossmør og hvetekim samarbeider for å skape mykhet.

Kokosolje penetrerer hårstrået og binder seg til hårets kreatin. Castor oil fremmer hårets tykkelse og har en tekstur som temmer frizz og fremmer glans.

Produktet er infusert med ylang-ylang som styrker og tilfører skinn. Sitron, lime, palmarosa og Bourbon geranium renser og detoxer håret.

Anbefalt bruk:

Vanlig bruk:

Ta en mengde tilsvarende en halv ert og varm mellom hendene. Fordel produktet over hårlengdene. Unngå påføring ved hårrøttene.

Intensivbehandling for dehydrert hår:

Gjøres på fuktig hår. Bland en mengde Honey Butter tilsvarende en halv ert og to dråper Desert Serum. Varm de mellom håndflatene. Påføres de tørre områdene. La blandingen virke i håret over tid, gjerne over natten. Vask ut med sjampo hvis det er behov for det.

Hår som er både tynt og har fine hårstrå anbefales å bruke dette produktet som intensivbehandling før sjamponering.


Produktet er holdbart innen 12M etter åpning.

 

Theobroma cacao (cocoa) butter*, Ricinus communis (castor) seed oil*, Cocos nucifera (coconut) oil*, Triticum vulgare (wheat) germ oil*, Euphorbia cerifera (candelilla) wax, Mel (honey)*, Vegetable glycerin*, Coconut Alkanes (and) Coco caprylate/caprate, Cera alba, Tocopherol, Cananga odorata (Ylang-ylang) oil*, Citrus limonum (Lemon) oil*, Citrus aurantifolia (Lime) oil*, Cymbopogon martinii (Palmarosa) oil*, Pelargonium rosae (Geranium) oil*, Benzyl benzoate°, Benzyl salicylate°, Citral (geranial and neral)°, Citronnellol°, Eugenol°, Farnesol°, Geraniol°, Limonene°, Linalool°.

 

*ingredients from organic farming

 

°components naturally present in essential oils

 

100 % of the total ingredients are from natural origin

 

82.20 % of the total ingredients are from organic farming

 

Natural and Organic Cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com