null
  • Antonin.B Bakcstage Cocktail Editorial Fix, 100 ml

Antonin.B Bakcstage Cocktail Editorial Fix, 100 ml

(1 omtale) Skriv en omtale

439.00,-

Flytende hårgel for medium til godt hold. Teksturgivende og mineraliserende. Den kan brukes til å myke håret ned eller til å skape dramatisk volum for avant-garde stil. Formelen er basert på en nydelig synergi av planteingredienser for å styrke, gi fukt og mineralisere. Den gir også innbydende glans ved hjelp av premium rom fra Guadeloupe. 

Du finner produktet i en smart reise-/testerstørrelse her.

Produktet er naturlig, cruelty free og vegansk. 

Kendy, grunnleggeren bak Antonin.B, utviklet dette produktet for å bruke det backstage på Green Fashion Week i Roma. Målet var å lage et produkt som kan brukes profesjonelt, som er egnet for deg som vil forme hårfrisyrer uten å tørke ut håret. En trendy, naturlig look. 

Editorial Fix gir medium til fast hold som likevel kan justeres (et must for stylister back stage som hele tiden må justere på modellenes fristyre). Den er perfekt for stilrene, naturlige looks. Den kan gi dimensjon, bevegelse og krøller, med nydelig glans. 

Produktet er ikke egnet for hår som er både tynt og fint. Da anbefales heller Backstage Cocktail Street Fix. 

Duften er sensuell og vagt puddret med en base av økologisk ylangylang. Fra basen kommer et friskt hint av sitron og lime med en krydret og rundet note av palmarosa og Bourbon geranium. Duften forsterkes med en frisk og litt søtlig duft av rom fra Guadeloupe. 

Dette er Antonin.Bs tolkning av den grønne opplevelsen: sensuell, frisk og lett. Egnet for både menn og kvinner. 

Grunnen til at produktet inneholder rom er at kvinnene i Guadeloupe (hvor Kendy, grunnleggeren av merket, kommer fra) tradisjonelt har brukt litt rom i håret i generasjoner. Dette har de gjort hovedsakelig for å gi ekstra glans i håret, men også for den gode lukten. Du finner også brunt sukker fra den karibiske øyen i dette produktet. Dette sukkeret kommer fra den samme plantasjen som Kendys bestefar og hans yngre bror har jobbet på, i Guadeloupe. 

Les tips til hvordan du kan bruke dette fine produktet i fanen "Anbefalt bruk" her på siden. 

Anbefalt bruk:

Ristes godt før bruk.

For å skape en "sleek look": 

Bruk den på fuktig eller tørt hår. Bruk fingrene og før produktet igjennom hele håret. 

For definisjon og dimensjon: 

Bruk to pump og trykk produktet inn i håret. Bruk en ekstra dose av produktet om du ønsker sterkere effekt. 

For ekstra "vava voom, avant-garde" volum: 

Før produktet igjennom håret med fingrene og bruk hårføneren oppover. Bruk mer produkt for å bygge mer hold. 

 

Produktet er også egnet for hårruller for tykt og/eller krøllete hårtyper.  

 

 

Urtica dioacea (nettle) water*, Bambusa arundinacea (bamboo) water*, ethanol*, glycerin*, rum, Saccharum Officinarum (sugar cane) extract, decyl glucoside, pectin, Aloe barbadensis leaf powder*, sea salt (sodium chloride), Cananga odorata (Ylang-ylang) oil*, Citrus limonum (Lemon) oil*, Citrus aurantifolia (Lime) oil*, Cymbopogon martinii (Palmarosa) oil*, Pelargonium rosae (Geranium) oil*, Benzyl benzoate°, Benzyl salicylate°, Citral (geranial and neral)°, Citronnellol°, Eugenol°, Farnesol°, Geraniol°, Limonene°, Linalool°.

 


*ingredients from organic farming
°components naturally present in essential oils which give them their characteristic scents

 

100 % of the total ingredients are from natural origin
At least 87.75 % of the total ingredients are from organic farming (depending on harvests)

  • 5
    Superfornøyd!

    Postet av Maja den 6th Nov 2020

    Denne fungerer veldig bra for å fremheve krøllene mine og håret ser så blankt og friskt ut! Jeg har tynt, tørt og hår med en del liv/krøller, denne får virkelig frem det beste i mitt hår. Må bruke en del produkt for å få ønsket hold. Jeg bruker den i vått hår og lar det lufttørke.