null
  • Acorelle Roll On Oriental Wax, 100ml

Acorelle Roll On Oriental Wax, 100ml

169.00,-

✔️ Fri frakt over 500 kr
✔️ Sendes innen kl. 11.00

✔️ Pakke med sporing i postkassen eller til hentested
✔️ Betal med Klarna, Vipps eller kort

Acorelle Oriental Wax med praktisk roll-on applikator. Denne økologiske hårfjerningsvoksen sikrer enkel, rask og effektiv hårfjerning.

I tillegg til brukervennlig hårfjerning så gir denne voksen suveren pleie for huden. Hårvoksen inneholder økologisk sukkerrør fra Paraguay og beroligende olje fra YlangYlang. Kamilleekstrakt lindrer og beroliger hudirritasjoner, og naturlig glyserin mykgjør og tilfører fuktighet til huden. Voksen er sertifisert økologisk av Ecocert. 

Ved hjelp av roll-on formatet blir voksen påført i et jevnt, tynt lag i en bevegelse. Blir det voksrester på huden så kan de enkelt vaskes av med varmt vann. Hårfjerninger tar hår og røtter effektivt og sikrer langvarig resultat. 

Voksen passer ypperlig for hårfjerning på kroppen (ben, armhuler, bikinilinjen o.l.). Passer også for sensitiv hud. Holdbart resultat i tre til fire uker. 

I denne pakken får du: 1 flaske med roll-on applikator (100 ml) og 10 vaskbare strips.

Anbefalt bruk:

1. Oppvarming: 

Fjern forseglingen på voksflasken og skru på roll-on applikatoren. Varm voksen i vannbad eller mikrobølgeovn.

Varmes i vannbad: Plasser flasken i kokende vann i tre minutter (for full flaske), eller to minutter for halv flaske.

Mikrobølgeovn: 15 sekunder for full flaske (fem sekunder for halv flaske). Vent 20 sekunder før du sjekker temperaturen på voksen. Test temperaturen før bruk ved å påføre litt voks på innsiden av håndleddet. Flasken kan holdes med bare hendene. OBS: Pass på så voksen ikke varmes for mye. Kan gi alvorlige brannskader!

2. Voksing: 

Fordel voks i retning av hårveksten på helt ren og tørr hud ved å rulle applikatoren mot huden. Plasser straks en strimmel over voksen, og glatt den utover i retning av hårveksten. Strekk huden med en hånd, og fjern stripen med den andre i motsatt retning av hårveksten, med en rask bevegelse, og parallelt med overflaten som vokses. Gjenta påføringen om nødvendig.

3. Etter hårfjerningen: 

Voksrester skylles av med vann. Strimlene skylles i varmt vann (kan brukes om igjen minst tre ganger). Etter hver hårfjerning, fjern roll-on applikatoren og skyll den i varmt vann. Sett på korken på flasken. Unngå å få vann inn i flasken. Unngå soleksponering i 48 timer etter hårfjerningen. 

 

 

GLUCOSE, GLYCERIN, SUCROSE*/**CITRIC ACID, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER**, PARFUM.

* Fra økologisk landbruk. ** fra fair trade.100% av ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 13% av ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.