null

Acorelle Oriental Wax for ansikt, 15 ml

129.00,-
(ingen omtaler enda) Skriv en omtale
Gaveinnpakking:
Alternativer tilgjengelig
Påføring:
Bruksanvisning følger pakken. En pakke holder til ca 30 gangers bruk.
Vis "Til" og "Fra":
1
merke:
Acorelle
  • Acorelle Oriental Wax for ansikt, 15 ml

Acorelle Oriental Wax for ansikt er en økologisk hårfjerningsvoks laget med fairtrade, økologisk rørsukker fra Paraguay som hovedingrediens. Denne pakken er ypperlig for hårfjerning i ansiktet og på små områder. 

Med i pakken får du stensiler for øyebrynsvoksing og en applikator for nøyaktig påføring. 

 

Hårfjerningsvoksen er laget av en innovativ formel hvor de har tatt hensyn til både effektivitet, skånsomhet og brukervennlighet. Dette har de fått til med 100% naturlige ingredienser! 

Acorelle sin Oriental Wax er sertifisert økologisk av Ecocert og er svært skånsom på huden. Kan passe til den mest sensitive huden.

Voksen kan brukes ved lav temperatur til trygg fjerning av hår og dun på små områder som for eksempel øyebryn og overleppe. I tillegg til rørsukker så finner du beroligende og lindrende Ylang Ylang og økologisk sitronolje i voksen. 

I denne pakken får du en tube med voks (15 ml), 12 vaskbare strips, en trepinne for påføring og bruksanvisning. En pakke skal holde til mer enn 30 bruk. Voksen er effektiv på dun og korte hår. 

 

SUCROSE*, AQUA, CITRUS MEDICA LIMONUM JUICE*, CANANGA ODORATA FLOWER OIL*, PARFUM. * Ingredienser fra økologisk landbruk

100% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 91% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.